RTX 2070S sistemde eksik var mı?

Lutavlykke

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selam arkadaşlar...

2 yıl önce bir Gaming PC topladım sıfır bilgi ile.
Sistem şu an için götürüyor ama eksik gedik var mıdır merak ediyorum. Anlayan arkadaşlar tavsiyelerde bulunabilir midir? RAM alman gerek vs gibi gibi...

Sistem bilgilerim:
ASUS ROG STRIX B450-F Gaming DDR4 4400 MHz OC AM4 ATX Anakart
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 Super OC 8 GB 256 Bit Ekran Kartı
Cooler Master Masterbox MB520 RGB 650W 80+ Temperli Cam Yan Panel MidTower ATX bilgisayar Kasası
AMD Ryzen 5 3600X 3.8 - 4.4 GHz AM4 İşlemci
Seagate Barracuda 2TB 256MB 7200 RPM 3.5" HDD
Corsair Vengeance 16 GB (2x8 GB) 3200MHz DDR4 CL16 Siyah RAM
Corsair Force MP510 NVMe M.2 2280 SSD Kapasitesi 480GB
Gigabyte Aorus FI27Q-P 27" 1ms 165Hz 2K QHD HBR3 FreeSync Oyuncu Monitörü
Razer BlackShark V2 kulaklık
Logitech G502 Hero Gaming mouse.

2 yıldır 2TB sürümünü kullanıyorum ben de. Kaliteli değil derken? Oyun depolamak için ideal bir HDD.

Hocam sizde sorun çıkartmaması onu kaliteli yapmaz. Sorun yaşayan çok kişi gördük, genel olarak forumda önerilmiyor. Oyun depolanabilir ama önemi verilerinizi koymayın daha iyi.

Çok sağolun arkadaşlar eksik olmaması sevindirdi. Hdd simdilik bir problem çıkartmadı sadece oyun depoluyorum ama bir ssd alabilirim daha mantıklı duruyor. Ayrıca 2x8 ram var buna bir 16 gb dümdüz ram alsam oyunlarda bir etki yaratir mı? Genelde warzone valorant vs oynuyorum.

Çok sağolun arkadaşlar eksik olmaması sevindirdi. Hdd simdilik bir problem çıkartmadı sadece oyun depoluyorum ama bir ssd alabilirim daha mantıklı duruyor. Ayrıca 2x8 ram var buna bir 16 gb dümdüz ram alsam oyunlarda bir etki yaratir mı? Genelde warzone valorant vs oynuyorum.

2x8 > 1x16. Kısaca çift kanal daha iyi olur her zaman. Aksine performansı düşürürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı