Cevabınız için teşekkür ederim. Attığım videoyu bile izlediklerini zannetmiyorum. Çünkü bir tane bile oyun testi yok. Söylediğim şey " GeForce serisi kartlar oyun için tasarlanır ve oyun için alınır." denilmesine itirazdı. Ona rağmen basit test dediğiniz oyunlar mı demiş birde.
Lafı öyle bir yere çekiyorlar sanırsın ben Quadro serisi beş para etmez, GeForce serisinden süper bilgisayar yapalım demişim. İki üç bilgi(?) öğrenmişler onuda satacakları yer ihtimalini görünce hemen oraya çekip linçlemeye girişiyorlar. GeForce serisiyle insanlar AI eğitiyor fakat 2080TI'da 11 GB VRAM olduğu için belli veri setlerinde kullanılamıyor. Bunun için 24 GB VRAM olan Titan serisini kullanıyorlar. Lafı farklı yere çekmeyin diye ekliyorum. Tabiki sadece bu ekran kartları kullanılmıyor. Profesyonel kullanımın denildiği zaman aklınıza süper bilgisayarlar, devasa bütçeli film çekimleri mi geliyor? Nvidia sanki boşuna GeForce serisi ekran kartları için Studio Driver çıkartıyor. Bir soru eklemek istiyorum. Söylentiler doğruysa RTX 3090 24 GB VRAM ile geliyor. Sizce sadece oyun için mi bu kadar yüksek bellek kapasitesi ile geliyor?