Zotac GeForce RTX 2070 Super AMP Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Inno3D GeForce RTX 2070 Super Twin x2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ben ROG Stix 2070 S OC kullaniyorum asagi yukari 6 aydir. Kasada stock fan disinda soğutma yok ve odada da klima vs olmamasina karsin GPU da hic isinma problemi yasamadim yaz aylarinda.
Arıza yaptıktan sonraki servis kısmını da düşünmek lazım. O 3 model için söylüyorum hangisinin servis kalitesi yüksek onu da düşünün. Ayrıca 3 modelden hangisi bilindik yarın satmaya kalktığınızda marka/model bilmeyen insana hangisini satarsın, abi bunun 3 fanı var ooo çok iyidir falan diyecek insanlara satabilirsin o yüzden Gigabyte derim