RTX 2080-2070 Super sistem tavsiyesi

Bütçe
10.700
Beklersin Vatan'da falan fiyatlar belli(GPU hariç her şeyi al dolardan etkilenmemek için)
Vatan'daki fiyatlar aşırı derece pahalı. RTX 3080'in başlangıç fiyatı 6690 TL iken Vatan'da 9000 TL.

İyi GPU alacağım diye ona yetmeyecek CPU almak.

Arkadaşım hazır sistem zaten iyi oku istersen yazdığımı, tavsiye istiyorum anladın mı?
Vatan'daki fiyatlar aşırı derece pahalı. RTX 3080'in başlangıç fiyatı 6690 TL iken Vatan'da 9000 TL.
Tamam da direkt nvidia firmasının açıkladığı fiyatlar ile gelmez ülkemize kardeşim sanmıyorum.

Arkadaşım hazır sistem zaten iyi oku istersen yazdığımı, tavsiye istiyorum anladın mı?

Tamam da direkt NVIDIA firmasının açıkladığı fiyatlar ile gelmez ülkemize kardeşim sanmıyorum.

Ekran kartı için parayı dolar olarak sakla ,geriye kalanını sipariş et satışa çıkınca dolar artsa da düşse de alırsın

Ekran kartı için parayı dolar olarak sakla, geriye kalanını sipariş et satışa çıkınca dolar artsa da düşse de alırsın.

Evet güzel bir fikir bende düşündüm bunu teşekkür ederim ama şu an pek bekleyemem gibi aciliyetim olduğu için istiyorum.

3070 için yeterli olabilir(zorlayarak) belki fakat 3080 için minimum bence 800(50)W öneririm
Bir de 3070 için ben 700 750W öneririm
Psusuz kasa için belki 220T veya 4000X veya 465X beğenirseniz alabilirsiniz PSU sınırıda kalkmış olur

RTX 2070 Super + Ryzen 5 3600 sistem için 650W yeterli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…