Satılık RTX 2080, 2K monitörlü sistem

Hocam iyi satışlar, sistemi satarsanız monitöre direkt talibim şimdiden kolay gelsin.

Merhabalar. Monitöre talibim. Rica etsem size ulaşmam için bir WhatsApp veya Instagram adresinizi özel mesajdan atabilir misiniz? Bu arada Ankara'da ikamet etmekteyim. Ama samsuna gelip elden alabilirim. Saygılar...

Merhabalar. Monitöre talibim. Rica etsem size ulaşmam için bir WhatsApp veya Instagram adresinizi özel mesajdan atabilir misiniz? Bu arada Ankara'da ikamet etmekteyim. Ama samsuna gelip elden alabilirim. Saygılar...

Merhaba, kasa henüz satılmadığı için monitörü hemen satamıyorum ama satıldığında haberdar edebilirim üstteki arkadaş gibi. Özel mesaj atamıyorum ya da atmayı bilmiyorum WP 5428993041

Merhaba, kasa henüz satılmadığı için monitörü hemen satamıyorum ama satıldığında haberdar edebilirim üstteki arkadaş gibi. Özel mesaj atamıyorum ya da atmayı bilmiyorum wp 5428993041.

Numaranızı kaydettim. Teşekkür ediyor haberdar etmenizi bekliyorum . Deneme amaçlı bir mesaj atmamı ister misiniz WP üzerinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…