RTX 2080 almak mantıklı mı?

RTX2080MSI

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar araniza yeni katildim. Yeni bir bilgisayar topluyorum. Ekran karti olarak Türkiye'de son kalan RTX 2080 karti satin almis olabilirim. Eski kart ama bana yeterli oldugunu dusundugum icin bunu sectim. Sizin tavsiye ve yorumunuz nedir?
9700X
DDR5 32 GB CL30
MSI B850-P Wi-Fi anakart sistem kurdum. 1080p 27” monitörüm var degistirmek istemedim. En cok zorlayan secim ekran karti oldu. Son model oyunlari ultrada oynamak gibi bir amacim yok. Ekran karti secimiyle sisteme yazik mi ettik yoksa hala is gorur mu dersiniz? 1080p kullanacagim icin Ultra ayarlarda yuksek FPS almak amaciyla bu karti sectim. Sync acik ve 1080p halde karti serin ve uzun vade yipranmadan kullanabilecegimi düşündüm.

Hocam böyle sisteme ekran kartı seçimi biraz düşük olmuş. Ama ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum önemli olan sizin ihtiyacınızı gidermesi. Ben 2060S kullanıyorum diğer parçalarım sizin sisteme göre çok daha eski ama ihtiyacımı rahatlıkla gideriyor, Witcher 3, GTA 5 gibi oyunları medium grafiklerde 100-120 fps oynatıyor. Sisteminiz hayırlı olsun.

Sen zaten kartın sana ne sunabileceğini tartıp biçip sana yeterli olacağına karar vererek almışsın. Bize tavsiyelik pek bir alan kalmamış. 1080p'de sakin sakin kullanırsın. Uzun süredir ekran kartı yenilenmemiş internet kafe bilgisayarı gibi olacak, gücünün yettiği ayarlarda, gücünün yettiği oyunlarda keyfini sürersin. Şuan tüm oyunları hala çalıştırır diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla 2080 günümüzde hala gayet geçerli bir ekran kartı, hayırlı olsun.

Evet genelde 3-5 yil ve daha onceki oyunlari oynuyorum. Siparisi dun verdim henuz teslim edilmedi. Yanlış yaptiysak iade imkani var. 6-7 yil onceki kart oldugu icin sormak istedim. Ekran karti fiyatlari da ucuk vaziyette maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı