Merhaba aynı sorun 3070'li masaüstümde oluyordu ilk aldığım zamanlar Ubisoft oyunlarında genelde tom clncy MSI afterburneyle çakısıyordu Assassin's Creed valhala da donup kalıyordu bir süre sonra aşağıda belirttiklerimi yaparsanız belirttiğim sekilden adım atlamadan düzelecektir diye tahmin ediyorum.
İlk önce NVIDIA son Driver'ı siteden indiriyorsun, aynı zamanda DDU'yu indiriyorsun. Sonra internet bağlantısını kabloyla ise arkadan söküyorsun, Wi-Fi ile ise Wi-Fi bağlantısını internete yeniden başlatsan da bağlanmıycak sekilde kapatıyorsun.
Sonra DDU ile ekran kartını siliyorsun.
Yeniden başladıktan sonra C surucusu program files ve program files X86 icinde kalan kalıntı dosyaları da siliyorsun.
Ondan sonra indirdiğin son ekran kartı Driver'ını kuruyorsun ondan sonra yeniden başlatıp interneti bağlıyorsun.
İnterneti kesme nedenimiz Windows'un DDU ile kaldirsan bile aniden yüklediği bilgisayar acılır acilmaz NVIDIA Driver'ini yüklememesi için. NVIDIA Amerika'nın dediği yazılım çakışmasi bu sebebten oluyor, şu an sıkıntısız kullanıyorum.