RTX 2080 FHD İçin Uygun mudur?

Rusher

Hectopat
Yakın zamanda yeni ekran kartı alacağım (RTX 2080) ve monitörüm 144 Hz 1080p. Ancak bazı yerlerde 1080P'de darboğaz yapar deniyor. Doğru mudur yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda yeni ekran kartı alacağım (RTX 2080) ve monitörüm 144 Hz 1080p. Ancak bazı yerlerde 1080P'de darboğaz yapar deniyor. Doğru mudur yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler
Genellikle yapacaktır, diğer sistem özelliklerinizi der misiniz. daha iyi yardımcı olabiliriz.

Dar boğaz kaçınılmaz hocam bu işlemcinin gücüyle alakalı değil ekran kartının gücüyle alakalı işlemci ne olursa olsun 1080P de o ekran kartı %30-50 kullanımı geçmeyecektir.

1080p'de işlemci çok üst seviye bile olsa yapar diye düşünüyorum. Ama oyunlarda Nvidia'nın DSR teknolojisi ile oyunlarda 4K çözünürlükte oyun oynama imkanın var, anca öyle çözebilirsin.

İşlemcinizle de alakalı bu durum. Yine de en iyi senaryoda bile 1080p de RTX 2080'i tam olarak besleyebileceğini sanmıyorum.

Hocam o kartlar zaten full HD'nin üzerinde oyun oynamak için üretildi. İlerde monitörü yukseltirim diyorsan al. Eğer yukseltmez isen o ekran kartına para vermene bile gerek yok.

İfadeler: A10
Eğer 1080p monitör ile kalacaksan maksimum gtx 1070 bilemedin 1070ti al. Eğer monitör değişme imkanın varsa 2K 144 hz monitör RTX 2080 ile efsane olur. (1080p için GTX 1070den fazlası para israfı.)

RTX serisinde 1080P'de darboğaz olayı çözüldü diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…