RTX 2080 görüntü gitme sorunu

WorkGef

Decapat
Asus RTX 2080 Rog Strix modeli mevcut. Birkaç test yapıyorum.

Assassins Creed Odyssey'de test ederken kartı birden görüntü gitti fanları hafiften hızlandı öylece kaldı.

Ondan sonra birkaç benchmark yaptım uzun süreli vs. hiçbir sorun yok, ardından oyunu açık bıraktım 10 saat öylece yük altında oyun sabit açık kaldı gitmedi. Bu ilk gitme sebebi neyden olabilir ekran kartından mı veya anakart olma ihtimali var mı? biraz eski bir model karta göre.

PSU Cooler Master'in 750W PSU'su.
Ek olarak görüntü gittiği zaman pc açıktı donmamıştı.

Son düzenleme:
Herhangi bir nedenden dolayı gitmiş olabilir arkaplanda güncelleme yapmaktan ve ya program güncellenmesinden dolayı kaynaklanabilir. En son Driver'ı indirip kullanıma devam ediniz eğer sorun devam eder ve kapanmalar yaşarsanız yapabileceğiniz en iyi şey ürünü bu bilgilerle ve eğer alabilirseniz o anın videosunu ürünle birlikte servise yollarsanız size en iyi hizmeti orada sunacaklardır.

@BerlT Selam teşekkürler, pc kapanmadan sadece ekran kartının gitme ve kartın fanları hafiften hızlanma olayı driverden veya windowsluk bir durum olabilirmi? reset atmadan görüntü alamadım bilgisayardan.

Bu sorundan sonra tekrar test ettim aynı oyunda oyunu açık bıraktım gece ortalama 10 saat açık kaldı oyunda %97-99 arası kart kullanımdaydı sabit.

Ekran kartından dolayımı acaba diye düşünyorumda karar veremedim ekran kartını bu hataya zoralyan başka bir durum olmuş olabilirmi neyden dolayı bu oldu anlamadım açıkçası tam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…