Monitörde Anti-Ghosting mi? Ben ilk kez duydum açıkçası. Eğer yanlış bilmiyorsam o çalışandan uzak durun. Oynadığınız oyunlar için 144 uygun ama yine de 1080P overkill sayılabilir. İsterseniz Casper'in yeni çıkan 2K, 144 Hz monitörüne bir bakın. 1800 TL olması lazımdı. Viewsonic monitöre G-sync yazılmış ama bir yerde okuduğum kadarıyla o monitörde 144 Hz ve Freesync yani Adaptive sync aynı anda çalışmıyormuş. Display Port kablosuna göre çalışabilir belki emin değilim. O Viewsonic gayet uygun ama en iyilerinden alayım dersen Samsung'un bu monitörü var.Vatan Bilgisayar'da benimle ilgilenen birisi eğer bu tür oyunlar oynuyorsan TN panel almamı önerdiğini, Anti-Ghosting gibi şeyler yaşamayacağımı, daha hızlı çalıştığını dedi.
MSI monitör kullanıyorum ve çok memnunum, ayrıca Viewsonic için yorumlar iyi, Samsung monitörlerde yorumlar çok kötü tavsiye etmiyorum. Ben bayağı araştırdım.Herkese merhaba, bu konudaki sistemi topladım, çoğu kişi 2080 ekran kartı için 2K monitör öneriyor, 1080p'de ekran kartından tam performans alamazsın diye. Fakat ben genelde competitive oyunlar (R6, Apex Legends ve BF5 gibi) oynuyorum bu oyunların yanında AAA dediğimiz oyunlarıda oynuyorum fakat ağırlıklı olarak bu oyunlar, bu yüzden FPS daha önemli oluyor benim için ayrıca 2k monitörler bütçe olarak beni aşıyor bu konuda sizinde fikirlerinizi duymak isterim. Aradığım monitöre gelecek olursak 144 Hz, 1ms ve VA panel monitör arıyorum, fakat Vatan Bilgisayar'da benimle ilgilenen birisi eğer bu tür oyunlar oynuyorsan TN panel almamı önerdiğini, Anti-Ghosting gibi şeyler yaşamayacağımı, daha hızlı çalıştığını dedi. Panel konusunda ne yapacağımı bilmiyorum, bütçem 1.500TL ile 2.000TL arasında. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir de bu monitörü önerir misiniz? Fiyatı uygun, 144 Hz, 1ms ve VA Panel.
Vatan'da benimle ilgilenen kişinin önerdiği monitör:
Anti-Ghosting demedi galiba ya o klavyede oluyordu dimi ben karıştırdım onu özür dilerim, Ghosting'li bişeydi ama. Önerdiğiniz monitörlere bakacağım teşekkür ederim.Monitörde Anti-Ghosting mi? Ben ilk kez duydum açıkçası. Eğer yanlış bilmiyorsam o çalışandan uzak durun. Oynadığınız oyunlar için 144 uygun ama yine de 1080P overkill sayılabilir. İsterseniz Casper'in yeni çıkan 2K, 144 Hz monitörüne bir bakın. 1800 TL olması lazımdı. Viewsonic monitöre G-sync yazılmış ama bir yerde okuduğum kadarıyla o monitörde 144 Hz ve Freesync yani Adaptive sync aynı anda çalışmıyormuş. Display Port kablosuna göre çalışabilir belki emin değilim. O Viewsonic gayet uygun ama en iyilerinden alayım dersen Samsung'un bu monitörü var.
BF5'in AAA olduğunu biliyorum, multiplayeri competitive değil mi?MSI monitör kullanıyorum ve çok memnunum, ayrıca Viewsonic için yorumlar iyi, Samsung monitörlerde yorumlar çok kötü tavsiye etmiyorum. Ben bayağı araştırdım.
Bu arada BF5 AAA bir oyun
Önerileriniz için teşekkür ederim fakat 2K 60HZ, 60HZ düşünmüyorum.Bunu tavsiye ederim hocam 2K indirimde.Viewsonic VA2719-2K-SMHD 27" 5ms (DisplayPort+HDMI) WQHD IPS Fiyatı
Viewsonic VA2719-2K-SMHD 27" 5ms (DisplayPort+HDMI) WQHD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eğer 1080P istiyorsanız,
ve yaViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bundan birisini seçebilirsiniz.Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz (DVI+HDMI+Display) Full Fiyatı
Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz (DVI+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
2K 144HZ Monitörler bütçemi aşıyor maalesef.Kesinlikle 2k almalısın bütçen varsa.
Anti-Ghosting demedi galiba ya o klavyede oluyordu dimi ben karıştırdım onu özür dilerim, Ghosting'li bişeydi ama. Önerdiğiniz monitörlere bakacağım teşekkür ederim.
BF5'in AAA olduğunu biliyorum, multiplayeri competitive değil mi?
Önerileriniz için teşekkür ederim fakat 2K 60HZ, 60HZ düşünmüyorum.
2K 144HZ Monitörler bütçemi aşıyor maalesef.
Belki ben önyargılı yaklaşıyorumdur ama piyasada 2K ve 144Hz olupta bu fiyata nasıl olabiliyor? Açıkcası biraz düşündürmedi değil araştıracağım monitörü teşekkür ederim.Buna bakabilirsiniz o zaman hocam uygun fiyatı.Casper Gamıng Monitör M.cs-qhd270-m2758qp 144 Hz 2560*1440 çözünürlük 2k Qhd - GittiGidiyor
CASPER GAMING MONİTÖR M.CS-QHD270-M2758QP 144 HZ 2560*1440 ÇÖZÜNÜRLÜK 2K QHD en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer casper monitör modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Araştırıyorum şuan monitörü sanırım monitör James Donkey'in ekranını kullanıyormuş ve renklerin çok soluk olduğunu söyleyenler var fakat memnun olanlarda var arada kaldım araştırıyorum hala.Hocam yerli malı olduğu için olabilir ülkemize katkı yapmak içinde olabilir
Banada uygun geldi belki iyidir özelliklerine bakarsak gayet güzele benziyor.