RTX 2080 için 4K vs 2K monitör

RTX2080 gibi bi karta 4K yakışır,Oyunlarda dilerseniz 2K ve 4K'ya çekersiniz 4K alın kafanız rahat olsun.

4K olupta kötü olan monitöre denk gelmedim çerçeve kalınlığına profile vs. bakıp alabilirsiniz Curved vs zevk işi.

Bence 27" bir ekranda 1440p gayet yeterli keskinliğe sahip, o yüzden 4K 60Hz bir ekran yerine 1440p 120Hz+ bir ekranı tercih ederim.
4K oyanayan bir kişi mücadele oyunları için almaz diye düşünüyorum bu durumda görüntü kalitesi,akışkanlık önemlidir.Hertz'in bir önemi kalmıyor.

4K oyanayan bir kişi mücadele oyunları için almaz diye düşünüyorum bu durumda görüntü kalitesi,akışkanlık önemlidir.Hertz'in bir önemi kalmıyor.
En sonunda karar kişinin tercihine kalıyor, ben kendi tercihimi belirttim. Rekabetçi oyun oynamayan bir kişi bile 144Hz bir ekranın tadını çıkarabilir.

4K işi bence biraz konsol işi. 4K oyun oynatan bir konsol almadığım sürece 4K monitör alacağımı zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…