zwartan
Kilopat
Teşekkür ederim 2500 e düşünce direk aldım. Screen tearing falan idare edeceğiz artık.Süper monitör süper. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim 2500 e düşünce direk aldım. Screen tearing falan idare edeceğiz artık.Süper monitör süper. Hayırlı olsun.
Hiç sorma hepsiburada faciası yaşadım. Monitörü 23 ünde aldım 4-5 ölü piksel çıktı, değişim için hepsiburada ya yolladım süründürüyorlar. Şimdi keşke para iadesi alsaymışım diyorum. Monitörü kullanma imkanım olmadı bana 1-1,5 ay içinde yenisini yollayacaklar, 2 aydır bekliyorum.Hala memnun musunuz?
Hiç sorma hepsiburada faciası yaşadım. Monitörü 23 ünde aldım 4-5 ölü piksel çıktı, değişim için hepsiburada ya yolladım süründürüyorlar. Şimdi keşke para iadesi alsaymışım diyorum. Monitörü kullanma imkanım olmadı bana 1-1,5 ay içinde yenisini yollayacaklar, 2 aydır bekliyorum.
Evet bu model.Bu model değil mi hocam?
MSI OPTIX MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
Belki de senin geri yolladığını kim bilir kaç kişiye daha satacaklar böyle...Geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.