D dextrian11 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 11 6 Eylül 2019 #1 ASUS Dual GeForce RTX 2080 Super OC Evo 8 GB GDDR6 256 Bit ekran kartı Bu ekran kartını kullanarak bir sistem toplayacağım, ancak bir türlü monitör bulamıyorum saf G-Sync'ler çok pahalı hem FreeSync hem de G-Sync uyumlu bir monitör arıyorum. MSI 27" OPTIX MAG271CQR 144HZ 1MS HDMI DP RGB Siyah AH WQHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA Samsung 31.5" LC32HG70QQMXUF 2xHDMI DP 1ms FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör | ITOPYA Linkini verdiğim 2 monitörede baktım ancak MSI olan kronik problemli(gereğinden çok titreme yaptığı söyleniyor) Samsung olanın ise G-Sync ile uyumlu olup olmadığına dair resmi kesin bir kaynak bulamadım, herkes varsayım yapmış "denedim kesin olarak çalışıyor ya da çalışmıyor" diyen bir kaynak bulamadım bilgisi olan varsa söylerse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2019
ASUS Dual GeForce RTX 2080 Super OC Evo 8 GB GDDR6 256 Bit ekran kartı Bu ekran kartını kullanarak bir sistem toplayacağım, ancak bir türlü monitör bulamıyorum saf G-Sync'ler çok pahalı hem FreeSync hem de G-Sync uyumlu bir monitör arıyorum. MSI 27" OPTIX MAG271CQR 144HZ 1MS HDMI DP RGB Siyah AH WQHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA Samsung 31.5" LC32HG70QQMXUF 2xHDMI DP 1ms FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör | ITOPYA Linkini verdiğim 2 monitörede baktım ancak MSI olan kronik problemli(gereğinden çok titreme yaptığı söyleniyor) Samsung olanın ise G-Sync ile uyumlu olup olmadığına dair resmi kesin bir kaynak bulamadım, herkes varsayım yapmış "denedim kesin olarak çalışıyor ya da çalışmıyor" diyen bir kaynak bulamadım bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
PurpsDope Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 273 6 Eylül 2019 #2 PUBG, CS:GO falan 144 fps stabil bir şekilde, yarı prof oynuyorum dersen, MSI almalısın.