Selam arkadaşlar.
Sistem şu şekilde:
RTX 2080 - Ryzen 7 3700X 1.500-2000TL bandında 144Hz ( CS:GO) için mümkünse 2K diğer oyunlar için monitör önerinizi bekliyorum.
BenQ Zowie XL2546 kullandım. Sadece CS:GO'da zevk verdiği için başka monitöre yöneldim. CS:GO'da da performans verecek aynı zamanda video izlerken renkleri canlı, güzel görebileceğim IPS-TN fark etmez yeter ki XL2546 gibi pahalı olup sadece bir oyunda kullanmayayım. Teşekkürler.
Selam arkadaşlar.
Sistem şu şekilde:
RTX 2080 - Ryzen 7 3700X 1.500-2000TL bandında 144Hz ( CS:GO) için mümkünse 2K diğer oyunlar için monitör önerinizi bekliyorum.
BenQ Zowie XL2546 kullandım. Sadece CS:GO'da zevk verdiği için başka monitöre yöneldim. CS:GO'da da performans verecek aynı zamanda video izlerken renkleri canlı, güzel görebileceğim IPS-TN fark etmez yeter ki XL2546 gibi pahalı olup sadece bir oyunda kullanmayayım. Teşekkürler.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Discover the 27” UltraGear FHD IPS HDR10 Gaming Monitor that features IPS 1ms Response Time and NVIDIA G-SYNC® Compatible. Find reviews, specs, and more for 27GN750-B.
www.lg.com
240hz, 1 MS, Nano IPS.
Al bunu keyfine bak .144hz saçmalığına da bulaşma. İyisi varken kötüsüne gerek yok.
2k konusu ise yanıltmaca. İzlediğin dizi, film, video hepsini neredeyse 1080p izliyorsun nereden baksan. 2k'yı almanın bir anlamı yok bence.
Ben de yeni monitör almayı düşünüyorum, bir süredir bakınıyorum. Az biraz indirim gelince Asus VG27AQ alacağım. Olumsuz bir şey okumadım hakkında desem yeridir.