RTX 2080 Marka, Model Önerisi

Eren BlackSnake

Kilopat
Daha fazla  
Vatandaki indirimlerden gidip bir RTX 2080 kapmak istiyorum. Nanokatalog gibi yurtdışından ucuza ürün getiren firmalardan bile çok daha ucuz şu an bazı ürünlerin fiyatları. Fakat marka-model konusunda kafam karıştı. Şu an alınabilecek 3 model var:
MSI GeForce RTX2080 VENTUS 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Asus Geforce Dual Rtx2080 A8G 8 GB Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
MSI GeForce RTX2080 DUKE 8GB OC GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Bu modellerden hangisini tercih etmeliyim ya da bu fiyat aralığında (4500-5000) tavsiye edeceğiniz (başka bir siteden vs olur.) diğer modellere de bakabilirim.

Gidip alınacaksa da İstanbul içi olması yeterli. Ve verdiğim linktekilerden 1 (Ventus) ve 3(duke) modellerini düşünüyorum aslında. Bu modeller arasındaki yaklaşık 500 TL'lik fiyat farkına biraz MHz arttırımı ve bir fan değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Duke modeli aralarından en iyisi sanırım ama aralarında fiyat farkına değecek bir şey yok. Dual veya Ventus alıp geçin bunların saat hızları Duke'ye göre düşüktü. Arada 45 Mhz fark var yani Duke 45 MHz yüksek ama diğer 2 kart OC ile 1830 MHz'e çıkabiliyordu sanırım. Yani en ucuzunu alıp geçerim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…