RTX 2080 marka ve model önerisi

Zotac önermemek ne demek? Ben anlam veremiyorum size. Piyasadaki en güçlü Nvidia kartlarını üreten bir firma bu.

Zotac'ın ürettiği GPU'lar kusura bakmayın ama rezalet. Zamanında 9800GT AMP! 512 MB GDDR3 versiyonunu kullanmıştım kart %99 yük altına girince sıcaklık değerleri 95-100 derece arasındaydı hep.

Eğer bütçeniz imkan veriyorsa eVGA, ASUS, MSI markalarının özel soğutmalı ve PCB'nin arkasında arka plakası (backplate) olan modelleri tercih etmelisiniz.

Ayrıca inanmak istemeyebilirsiniz fakat nVidia'nın referans tasarımlı kartları Zotac'ın ürettiği kartlardan daha uzun ömürlü ve stabil çalışmaktadır.

Ney MSI servisi mi iyiymiş o zaman? Peh. Her türlü iddiasına girerim. Türkiye'deki en berbat servis MSI servisidir. Hemen ardından Asus gelir. Yapmayın Allah aşkına.

En güçlü ve sağlam GPU'lar GALAX HOF serisi için alınır ve kullanılır ki bu yüzden çok fazla sayıda üretilmiyorlar.

Evet Gigabyte Galax ve EVGA öneridiniz ve aklıma yattı fakat Amazondan alacağım için uluslararası garanti vs olması gerek bu üçü arasından EVGA nın var fakat diğerlerini bilmiyorum beni aydınlatın. Ayrıca bu modellerin hepsinin blackplate i var değil mi?

Ney MSI servisi mi iyiymiş o zaman? Peh. Her türlü iddiasına girerim. Türkiye'deki en berbat servis MSI servisidir. Hemen ardından Asus gelir. Yapmayın Allah aşkına.
MSI ve Asus servislerinin iyi olduğundan bahsetmedim ama en azından burada temsilcileri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…