RTX 2080 - R7 3800X düşük performans

smyy3

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç ay önce bilgisayarı statik elektrik yüzünden Vatan servisine göndermiştim bilgisayarı hallettiler. O günden sonra bu soruna ne çözüm buldum ne de çözebilen arkadaşlar oldu. 2 oyun üzerindeki Afterburner değerlerini detaylı olarak aşağıya bırakacağım. 2 senelik bilgisayar bu zamana kadar hiçbir sorunum olmadı daha önce Valorant'ta en yüksek ayarlarda bile 250-300 FPS alırken şimdi en düşük ayarlarda 160-190 144 Hz monitör kullanıcısıyım fakat diğer oyunlarada yansıyor sadece tek bir oyuna özel değil. Hunt: Showdown oyununda en en düşük ayarlarda 90-120 hatta daha aşağılara bile dropluyor. 144 Hz kullandığım için çok rahatsız ediyor ve oynanmayacak hali buluyor. Minecraft'ta bile 50 FPS alıyorum. Bu işleden anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 58
Bütün oyunları hemen hemen uzun bir süredir ya 1024x720 ya da 1280x960 4:3

RTX 2080'e hakaret ediyorsun o çözünürlük ile 2K ekran kartı RTX 2080 1024x720 şu anda diyecek kelime bulamıyorum, grafiğin olmadığı bir oyunda çok güçlü bir kart ile çözünürlük düşürerek FPS artmaz, aksine tam tersi etki yapar daha da düşer monitörün 1080p mi 2K mı tam bilmiyorum ama hangisi olursa olsun fotoğrafını attığın oyunlarda çözünürlüğü ve grafiği en üst seviyede tut.

RTX 2080'e hakaret ediyorsun o çözünürlük ile 2K ekran kartı RTX 2080 1024x720 şu anda diyecek kelime bulamıyorum, grafiğin olmadığı bir oyunda çok güçlü bir kart ile çözünürlük düşürerek FPS artmaz, aksine tam tersi etki yapar daha da düşer monitörün 1080p mi 2K mı tam bilmiyorum ama hangisi olursa olsun fotoğrafını attığın oyunlarda çözünürlüğü ve grafiği en üst seviyede tut.
ben hakaret etmedim karta bilakis severek aldığım bi ekran kartı fakat derdimi tam anlatamadım. 2 yıldır bu sistemi kullanıyorum fakat hiç bu zamana kadar böyle sorun yaşamadım. eskidende 4:3 oynuyordum hala 4:3 oynuyorum 240 hz monitöre geçtiğimde 2k oynamak zorunda değilim haliylenki diğer kullanıcılarda böyle sorun yok. 1920 yede aldığımda pek birşey değişmiyor aksine fps dahada düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı