Çözüldü RTX 2080 Rocket League FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ırmakovski

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün Rocket League oynarken bir şey fark ettim. Normalde 300 FPS civarı alırken klavye ve fareyi tuttuğum zaman FPS 60'a kilitleniyor, bu beni kötü etkiliyor diğer adamlarla FPS farkım fazla oluyor. Görselleri bıraktım.
Sistem: RTX 2080, AMD Ryzen 5 3600, 16 GB RAM.

Dosya Ekleri

• rl2.png
    262,4 KB · Görüntüleme: 100
  • rl.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 99
  • Adsız.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 108
Çözüm
NVIDIA Denetim Masası'ndan bu oyun için güç yönetimi modunu maksimum performans olarak ayarlayın.

Hocam onu denedim olmadı ama bu bana bir fikir verdi ve bunu Windows üzerinden yaptım artık o sorun yaşanmıyor, artık 400 FPS alıyorum. Yine de teşekkürler

Çözüm: Windows üzerinden Rocket League'ye performans için öncelik verdim ve sorun çözüldü.
NVIDIA Denetim Masası'ndan bu oyun için güç yönetimi modunu maksimum performans olarak ayarlayın.

Hocam onu denedim olmadı ama bu bana bir fikir verdi ve bunu Windows üzerinden yaptım artık o sorun yaşanmıyor, artık 400 FPS alıyorum. Yine de teşekkürler

Çözüm: Windows üzerinden Rocket League'ye performans için öncelik verdim ve sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• rl3.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…