RTX 2080 Sistem için 650W PSU Yeterli mi?

Overclock yapacağınızıda düşünürsek ben sizin yerinizde olsam 750 gold PSU alırdım kalitelisinden. 2080 alıyosan onu besleyecek gücüde kaliteli vermelisin.

Yeterli olacaktır. Zira sisteminiz 12V kanalından yaklaşık 420W güç çekmekte. Söylediğiniz güç kaynağı ise 12V kanalından 600W güç sağlamakta. Ancak bütçeniz yeterli ise daha iyi bir güç kaynağı almanız daha mantıklı olacaktır. Bir kere alıyorsunuz sonuçta.

Belirttiğim PSU nun siparişini verdim. Maalesef bütçem sınırlı ve buna yetiyor.
Watt olarak yeteceğini anladım fakat ses,ömür gibi konularda foruma danışmak istedim.

Aldığınız model bu fiyata alabileceğiniz en iyi güç kaynaklarında biri. Diğer konularda sizi üzmez merak etmeyin. Ürünü denedikten sonra yorumlarınızı yazarsınız buraya. Hayırlı olsun.

Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Ürün elime ulaştıktan sonra, son kullanıcı olarak yorumlarımı bu konu altından belirtiyor olacağım.
Ürünü aldım ve bu sabah elime ulaştı. Paketin üzerinde jelatin veya koruma bandı yoktu. Korkarak açtım paketi, maalesef garanti çıkartması da yenilenmiş hatta üstüne yenisi yapıştırılmış. Teknobiyotik ile iletişime geçip kargoladım tekrardan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…