Mucahid Sizer Hectopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #11 leyleq dedi: YouTube'den detaylı bakabilirsin ayarlarını gösteriyor 2-3 dakikalık iş. Aklımda değil şu an benim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyimleyip yazacağım.
leyleq dedi: YouTube'den detaylı bakabilirsin ayarlarını gösteriyor 2-3 dakikalık iş. Aklımda değil şu an benim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyimleyip yazacağım.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.190 Makaleler 4 Çözümler 51 1 Ağustos 2020 #12 Mucahid Sizer dedi: Tam olarak ne yapmalıyım indirdikten sonra? Genişletmek için tıkla... Ayarlarına gelip İzleme yerine gelebilirsin. İlk yüklediğinde tikler olmayacaktır. Görmek istediklerinde tike bas ve OSD'de Göster yap. Dosya Ekleri 1596307910123.png 8,1 KB · Görüntüleme: 35
Mucahid Sizer dedi: Tam olarak ne yapmalıyım indirdikten sonra? Genişletmek için tıkla... Ayarlarına gelip İzleme yerine gelebilirsin. İlk yüklediğinde tikler olmayacaktır. Görmek istediklerinde tike bas ve OSD'de Göster yap.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 1 Ağustos 2020 #13 Afterburner kurduktan sonra oyunlarda sol göz ekranın hep sol üste kayacak dolayısıyla sol göz şaşılığı yaşamak muhtemeldir
Afterburner kurduktan sonra oyunlarda sol göz ekranın hep sol üste kayacak dolayısıyla sol göz şaşılığı yaşamak muhtemeldir
Mucahid Sizer Hectopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #14 Tek istediğim 240 hz alabilmek sisteminin yetersiz olduğunu düşünüyorum sürekli parça bakınıyorum simdide ram mi yetersiz diyorum ram bakıyordum
Tek istediğim 240 hz alabilmek sisteminin yetersiz olduğunu düşünüyorum sürekli parça bakınıyorum simdide ram mi yetersiz diyorum ram bakıyordum