RTX 2080 Super ile RTX 3060 takas yapılır mı?

2080S daha güçlü kart. Ama gerek yok. Uğraşmaya değecek bir upgrade olmaz. Aynı zamanda satmakta da zorlanacağın bir kart.

Bi cevap yaziyorsan duzgun yaz neden gecilir neden gecilmez. Dersin ki cok guc tuketiyor gecilmez veya dusuk fps alir gecilmez. Az su platformu kullanmayi ogrenin.

Kendisi de bilmiyor, cehaletine ver. O yüzden kaçamak cevap veriyor.

@enesgirgin5151 onun yerine ben cevaplayayım o sorularını.
RTX 2080 Super'in çekeceği güç de daha fazla, vereceği performans da daha fazla. Fakat ne adamakıllı 2. el piyasası var, ne de RTX 3060'tan geçip bilmediğin bir kart ile yoluna devam edecek kadar performans farkı var.

2080S ile alacağın performansı, 3060 ile yeni nesil DLSS açıp geçersin zaten.

Son Update'ler ile 2080s öldürmüşler RTX 3060 daha çok performans veriyor 2 yıl once 2080s daha iyiydi tabii.

RTX 2080S eski kart, aynı zamanda mimari farkı var. Yeni oyunlarda RTX 3060'ın gücü 2080 Super'e yakın veya eşit gözükebilir, bunun farkı optimizasyondur.

Bu da 3060'tan 2080S'e geçmemek için gerekçelerden biri olabilir.

Son düzenleme:
Benim kartim 3060 zaten.

Bi cevap yaziyorsan duzgun yaz neden gecilir neden gecilmez. Dersin ki cok guc tuketiyor gecilmez veya dusuk fps alir gecilmez. Az su platformu kullanmayi ogrenin.
1-senin kartının piyasası daha yüksek seni kazıklamaya çalışıyor. 2-FPS farkı çok olmaz fakat senin kartın daha yeni güncel. 3-neden durduk yere ihtiyacın yokken takas yapasın. Sat üstüne koy daha iyisini al kardeşim. Diyeceklerim bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…