RTX 2080 Super ısınma sorunu

_Dovahkiin_

Hectopat
Selamlar.
Daha önce böyle bir konu açtım ama tekrar dile getirmek istiyorum.
2 Aydır PC elimde. PUBG oynarken 80 dereceyi görüyorum Ultra'da tamam peki Ultra'da oynamayayım profesyonel ayarlara geçtim 67 68 derece ama fan hızı %80.
Fakat bugün yeni çıkan CoD: Warzone'yi indirdim normal ayarlara almama rağmen 80 derece. MSI Afterburner'dan fan hızını 100 yaptım 78'e indi PC'nin camı yanıyor.
Yani gerçekten sinirlenmeye başladım o kadar para verip aldığım PC'de rahat takılamıyorum hep bir kaygı bunu nasıl çözeceğim?

Özellikler:
Ryzen i9 3900X.
RTX 2080 Super Ventus 8 GB.
G.Skill 32 GB (2x16 GB) 3600MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç beklemeden gönderin. Normalde 70-80 derece arası gayet iyidir normaldir ama fan hızı 80-100 ise aşırı anormal bir durum söz konusu. Direkt değişim talep edin.

İtopya'dan almıştım az önce mail attım cevaplarını bekliyorum ona göre buraya yazacağım garanti konusunu vs.
Hiç beklemeden gönderin. Normalde 70-80 derece arası gayet iyidir normaldir ama fan hızı 80-100 ise aşırı anormal bir durum söz konusu. Direkt değişim talep edin.

CoD'da fan hızını 80'e aldım oyunu kapatıp açıp 65 70 derecelerde yukarıda yanlış bilgi vermişim.
Ama Ultra'da değil.

Ben MSI’ın Armor gibi kalitesiz modelini kullanmama rağmen hiçbir oyunda %30-35 fan hızında 70 dereceyi geçtiğini görmedim. Tamam belki aynı kartlar değil ama en nihayetinde değerler aşırı uç.

Tamir falan istemeyin, direkt olarak değişim talep edin. Bilgin konuşun, kandırılmanıza müsaade etmeyin. Sizi uğraşılmayacak birisi olarak görüp dediklerinizi yapmalarını sağlayın.

Ayrıca o mailin geri dönmesi günler sürer. İmkanınız varsa gidip konuşun. Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetleri rezalet. Aradığınızda 1 saat telefonda bekliyorsunuz.

Ben MSI’ın Armor gibi kalitesiz modelini kullanmama rağmen hiçbir oyunda %30-35 fan hızında 70 dereceyi geçtiğini görmedim. Tamam belki aynı kartlar değil ama en nihayetinde değerler aşırı uç.

Tamir falan istemeyin, direkt olarak değişim talep edin. Bilgin konuşun, kandırılmanıza müsaade etmeyin. Sizi uğraşılmayacak birisi olarak görüp dediklerinizi yapmalarını sağlayın.

Ayrıca o mailin geri dönmesi günler sürer. İmkanınız varsa gidip konuşun. Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetleri rezalet. Aradığınızda 1 saat telefonda bekliyorsunuz.

Evet müşteri hizmetleri kötü.

PC'nin camı yanıyor demişsin. Yani sıcak hava içeride birikiyor. Kasa içi hava akışının kötü olduğunu gösterir. Kasanın yan kapağını açıp bir de öyle deneyin. Eğer sıcaklık düşüyorsa, kasanıza hava tahliyesi için fan alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı