ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #1 Merhaba RTX 2080 Super çıkış tarihi tam olarak nezaman çıkacak?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.854 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #2 Bu ay bitmeden çıkar sanırım. 23 temmuz okudum bir yerde. Son düzenleme: 22 Temmuz 2019
ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #3 Lava Catopuma dedi: Bu ay bitmeden çıkar sanırım. 23 temmuz okudum bir yerde. Genişletmek için tıkla... Bende gördüm hocam. Bazı yerlerde 23 tembuz, bazı yerlerde başka bir tarih gösteriliyor. Tam olarak zamanı belli değil galiba. Ekran kartım yok onun için RTX 2080 Super modelini bekliyorum.
Lava Catopuma dedi: Bu ay bitmeden çıkar sanırım. 23 temmuz okudum bir yerde. Genişletmek için tıkla... Bende gördüm hocam. Bazı yerlerde 23 tembuz, bazı yerlerde başka bir tarih gösteriliyor. Tam olarak zamanı belli değil galiba. Ekran kartım yok onun için RTX 2080 Super modelini bekliyorum.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.854 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #4 @ksn Aynen hocam. Çoğu site kafasına göre tarih vermiş. Resmi sitesine de baktım şimdilik hazır olması bekleniyor.
@ksn Aynen hocam. Çoğu site kafasına göre tarih vermiş. Resmi sitesine de baktım şimdilik hazır olması bekleniyor.
ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #5 Lava Catopuma dedi: @ksn Aynen hocam. Çoğu site kafasına göre tarih vermiş. Resmi sitesine de baktım şimdilik hazır olması bekleniyor. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler hocam. Bekleyelim bakalım. Yakında çıkar inşallah.
Lava Catopuma dedi: @ksn Aynen hocam. Çoğu site kafasına göre tarih vermiş. Resmi sitesine de baktım şimdilik hazır olması bekleniyor. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler hocam. Bekleyelim bakalım. Yakında çıkar inşallah.