RTX 2080 Tabanlı Oyun Odaklı Sistem Toplama

Birazcık Aştım Ama Bütçeyi Şu Anakartın Wi-Fi olanını bulma imkanımız varmı bende şu şekilde birşey ayarladım.

Tavsiyeniz için Teşekkür Ederim Beklerim Ve Nanakatolog mu Al lah Korusun.

3600MHZ isterim fakatz biraz fazla geldi fiyatı birde şunu sormak istiyorum CL değeri hep yüksek şimdi sizce CL16 3200mü yoksa CL18 3600Mü ne yapayım ayrıyetten Gigabyte ve MSI dan dilim yandı lakin 3 kez asus kullandım hiç sıkıntı olmadı nanakatalogdanda korkuom biraz fazla sorunluyum sanırım Değerli Vaktinizi Ayırdığınız için Tekrar teşekkür ederim.

CL16 CL18'den daha düşük gecikme süresine sahip olsa da arada 400MHz var. Zira AMD için bu değerler önemli. 3600MHz olanı öneririm. Anakart konusunda da bir sorun olacağını düşünmüyorum.

CL16 CL18'den daha düşük gecikme süresine sahip olsa da arada 400MHz var. Zira AMD için bu değerler önemli. 3600MHz olanı öneririm. Anakart konusunda da bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Görüşlerin Yardımların için Çok Teşekkür Ederim Pazartesi 3.Nesil Tanıtılacak Şimdilik Laptopla idare edicem çünkü epeyce bir süre sistem yenileyemem oyüzden işlemciler inşallah söylentilerdeki gibi çıkarsa ben daha rahat nefes alacağım ama şimdiden 3600Mhz Ramları Sipariş vereyim en azından Tekrar Teşekkür Ederim.

Orada dur dostum. Şimdiden 3600Mhz ram siparişlerini verme. Ryzenler ram support kısmında sıkıntılı. En azından ilk çıktıkları zaman. O yüzden bir bekleyelim, görelim. Yüksek ihtimal yeni seri anakartlarda tanıtılacak. Onlar supported ram yayınladıkları zaman içine sine sine alırsın.

Haklısın Dostum En Güzeli Ekran Kartı ve Sıvı soğutma karşımda Ben Onlara onlar Bana Bakacağız

RAM konusunda 400 MHz veya 1-2 daha düşük CL değerleri arasındaki farkı zor hissedersiniz, taş çatlasa 2-3 FPS fark eder. RAM'e fazladan 700 TL vermeye hiç gerek yok. İsterseniz size kendi RAM'lerim üzerinden 400 MHz yavaşlatıp değerleri atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…