RTX 2080 Tabanlı Oyun Odaklı Sistem Toplama

Sendeki 1600 ile adamın alacağı işlemci arasında büyük fark olur kral. Testleri var internette Ramler gerçekten Ryzen de fark yaratıyor.

Sendeki 1600 ile adamın alacağı işlemci arasında büyük fark olur kral. Testleri var internette Ramler gerçekten Ryzen de fark yaratıyor.
MHz'si düşük olanların CL değeri konusunda avantajı oluyor bu sayede aradaki fark biraz daha kapanıyor. Hala 2-3 FPS fark gördüm ben.

Ayrıca 1600 deyip geçmeyin, kendisi 4 GHz'ye OC'li ve multi core performansında i7 8700K'ya soğuk terler döktürüyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Alttaki videoda işlemci 2600 ancak yukarıdakilere inanmazsan diye ekledim.

Son düzenleme:
Niye inanmayayım kral. Bende hyperx 2400 mhz ram vardı. GSKILL TRIENT Z 3200 mhz arasında +10 fps fark gördüm hemen hemen tüm oyunlarda. Belirli bir püf noktası vardır elbet. Ben valla yana yana şu 3000 serisini bekliyorum. Eğer base / turbo clock değerleri internette söylediklerine benzerse direk bu işlemciyi satıp 3700x çekeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…