Merhaba bütçeni söylersen sana uygun ekran kartını önerebilirim ve neden RTX 2080 Ti belirtirseniz daha iyi olur bende MSI RTX 2080 Ti lightning Z kullanıyorum sadece render ve yayın için oyun için alıyorsan okadar para vermen çok mantıksız sana tavsiyem oyun içinse RTX 2070 Super veya RX 5700 XT.
İşlemciniz nedir?Böyle bir kart alıyorsanız iyi bir işlemciniz vardır diye düşünüyorum ama sormakta fayda var.Her ikisini de alabilirsiniz hangisinin tasarımı sizin hoşuna gidiyorsa çünkü 2 kartın da soğutması zaten mükemmel.
Evga'nın en iyi modelleri FTW3 adlı ekran kartlarıdır. Bana göre Evga almalısınız. MSİ biraz daha şık gözükse de birbirlerine yakın performans veriyorlar.
Merhaba bütçeni söylersen sana uygun ekran kartını önerebilirim ve neden RTX 2080 Ti belirtirseniz daha iyi olur bende MSI RTX 2080 Ti lightning Z kullanıyorum sadece render ve yayın için oyun için alıyorsan okadar para vermen çok mantıksız sana tavsiyem oyun içinse RTX 2070 Super veya RX 5700 XT.
İşlemciniz nedir? Böyle bir kart alıyorsanız iyi bir işlemciniz vardır diye düşünüyorum ama sormakta fayda var.Her ikisini de alabilirsiniz hangisinin tasarımı sizin hoşuna gidiyorsa çünkü 2 kartın da soğutması zaten mükemmel.
Anakart olarak ROG Crosshair VIII Formula ile x570 godlike arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Bide 3600mhz ram yeterlimidir yoksa üstünü tercih etmelimiyim