RTX 2080 Ti Founders Edition Ne Zaman Satışa Sunulacak?

dogukndogan

Kilopat
Ben RTX 2080 Ti almayı karar verdim.
Yalnız Newegg, Amazon tarzı sitelere baktığımda hiç stok yakalayamadım. Ve sonradan Founders Edition almaya karar verdim sonuçta FE hem Türkiye'de bulunmuyor ve bana göre daha değerli bir kart. Nvidia sitesinde yine Ti için stok yok "notify me" seçeneği var.

Bana kalırsa stok gelmesi surer gibi gozukuyor illaki tanınmış belli bir kitleye gelen stoklar gider diye düşünüyorum.
Şimdi ben Amerika'da Founders Edition nereden bulabilirim? Nvidia sitesi dışında veya sizce Nvidia sitesinde ne zaman stok olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla siparişlere yetişemediklerinden dolayı RTX 2080 ti çıkışı ertelendi. O yüzden 1-2 hafta daha beklemeniz gerekmekte.
Olumsuz yorumlara göre bence talep yüksek oldu 2080 ti kartına bence.

Önceki blower fanlı tasarımlı FE kartlar alınacak gibi değilken bu seferkiler öyle değil. Yine de takıntı seviyesinde fazla anlam yüklenecek model olduğunu düşünmüyorum. Markaların özel soğutmalı modelini alsan pek bir şey kaybetmezsin.
Tasarımı benim cok hoşuma gitti ve bence ileride koleksiyon olarak saklıyabileceğin bir kart gibi geldi bana bilmiyorum cok hosuma gitti. Ve markaların fiyatlarına baktıgında hemen hemen aynı hatta markalar daha pahalı bence FE daha mantıklı duruyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı