Normal şartlarda geçmek bence saçma olur, yayın diyorsunuz ama yayında asıl yük işlemciye biniyor diye biliyorum, Nvidia ekran kartı üzerinden yapılan yayınlar hakkında bilgim yok. Şu an neredeyse bütün oyunlar sorunsuz bir şekilde 2070SUPER ile oynanır durumda. 2070SUPER'in yetmediği yerlerde de kart değil, oyun sorunludur, en azından günümüzde. Bence güzelim temiz kartı satıp, üstüne bir de laptopı elinden çıkarmak bana saçma geldi.
Yine de önce denemeler yapmanı öneririm, baktın ki tatmin etmiyor ve senin standartlarının altında kalıyor, bu sefer iki cihazı satıp yeni ekran kartı alabilirsin. Ama önce bir deneyimle derim, içine iyice sinsin, ondan sonra satmayı düşün. Yüksek grafikli yayınlar yapmasına yaparsın ama bildiğim kadarıyla bilinen, düzgün ve köklü yayın platformlarının hiçbiri, kaynak verisini olduğu gibi izleyenlere ulaştıramıyor. 2070SUPER'i ne kadara satmayı düşünüyorsun, marka ve modeli nedir tam olarak? Bizim pro-simracing sunucularının alım-satım bölümlerinde paylaşırım senin için.