RTX 2080 Ti için Monitör Önerisi

2080 ti ye 1080p monitör önermek Forumda herkes tavsiye yapmamalı bence.

Kardeşim benim sistemim 9700 k, msi x trio Rtx2080ti. 4k monitör kullanıyorum. 2k ile 4k fiyat farkı yok internette, tek fark hz farkı. Eğer çok kafana takmıyorsan 4k görüntü veren bir monitör al ki kaliteni %100 hissedebilesin. Samsung tavsiye ederim panel açısından üzerine tanımam. Ekran kartı x trio dan başkasına bakma. Z lighting falan hikaye. X trio benchmark bak, 1. Sıradadır her zaman performans, soğutma açısından. 4k da 3 4 fps fazla veriyor ve fabrika çıkışlı kendinden overclock lu ki, kendin bunun üstüne de oc yapabiliyorsun. İ9 9900k paranı sakın çöpe atma birincisi 9700k ile performans farkı bazı oyunlarda 1, bazılarında 2 fps. Bende sistem kurmadan önce deli gibi 1 sene araştırdım. 1500 TL fark var iki işlemci arasında ki ikisinin bench mark bakarsan çoğu oyunda 9700k çok daha performanslı. 9900k küçük ve ömrü kısa bundan emin ol. Bunları guncel kullanan biri olarak söylüyorum fps, performans, hız aşırtma, ısınma hepsini ultra kalitede yaşarsın. Sen takma kafana hz farkı falan bunlar manyak yarışma oyuncuları için, sen keyif yapacağım diyorsan umurunda olmasın hz falan. Çözünürlük ve kaliteli panel al, 4k al, bak keyfine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…