RTX 2080 Ti ile Cyberpunk 2077 Performansı

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar, benim gibi bir sistemi olup da oynayan lutfen tecrubelerini yazsin. Ben anlamadim kardes, 1440p Ultra RTX Off aglatmasi lazim benim kartin oyunu ama gel gor ki 60 FPS aliyorum. Bu nasil bir igrencliktir? Bir seyi yanlis mi yapiyorum ya da kart mi gucsuz anlamadim.

Düzeltecekler az sabırlı olun.
Bu firmayı bu kadar gözde büyütmeyin. Adamların piyasaya ilk çıkardığı en büyük çapta bir oyun sonuç olarak.

Kanser bir şey saka maka bu optimizasyon isini en iyi Activision yapiyor. Butun ayarlari Medium'a cektim yine 60-70 arasi cok sinir bozucu. Hayir yani 144Hz oynayinca bir anda 60'a dusmesi cok fark ediyor. Oyun kotu demiyorum oyun super ama ne bileyim 2080 Ti ile de guzelcene oynamak isterim ne yalan soyliyeyim.

Oyun çıkalı 3 gün olduğu için optimizasyon sorunları yaşıyor. Biraz bekleyin güncellemeler ile çözülecektir veya oyunu iade edin optimizasyon sorunları bittikten sonra oyunu yeniden satın alırsınız.

Oyun çok başarısız o konuda. Elden pek bir şey gelmiyor. Patchle düzelticekler diye ummaktan başka bir şey yapamayız .

Bende sadece bu yüzden bilgisayarı satmayı düşündüm aşırı tilt edici bir olay. Hangi ayara çeksen de sıcaklıklar artmaya ve FPS'ler düşmeye devam ediyor.

Gaza geldim 2080 TI satip 3000 serisi mi zorlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…