RTX 2080 Ti PC kaç sene gider?

İşletim sistemi
Windows 11
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
RTX 2080 ti
Anakart
MSI B450 Gaming Plus Max
İşlemci
Ryzen 5 3600X
Herkese merhaba, yeni çıkacak yüksek kaliteli oyunları düşük ayarlarda oynamaya razıyım, DLSS ve FSR kullanarak yanında Lossless Scaling uygulaması da mevcut. Bunlarla birlikte sistemim kaç yıl gider ve bunlar olmadan da sistemim kaç yıl gider? Tahmin yapabilir misiniz?

Sistemim şu şekilde;
MSI Gaming Z Trio RTX 2080 Ti 11 GB
AMD Ryzen 5 3600X 3.80 GHz kullanıyorum
16 GB RAM
1 TB SSD
Corsair Güç Kaynağı 750W

Crimson Desert ve GTA 6 gibi oyunları kaldırır mı ya da sonrasında çıkacak oyunları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam söylentilere göre GTA6 en iyi ihtimaller ile 2026 PS5, PC'ye 2027 de çıkacak. Kartin durumu iyi ise 3 sene falan gider ama islemci değistirmen gerekebilir.

Hocam söylentilere göre GTA6 en iyi ihtimaller ile 2026 PS5, PC'ye 2027 de çıkacak. Kartin durumu iyi ise 3 sene falan gider ama islemci değistirmen gerekebilir.
Kartın durumu gayet iyi her zaman serin çalıştırmaya dikkat ediyorum şuanda max sıcaklık 55c görüyor %100 kullanımda birkaç ayar yaptım onun için.

Daha gerçekçi oyunlar çıkınca onların kaldırır mı kartım benim gayem o

Kartın durumu gayet iyi her zaman serin çalıştırmaya dikkat ediyorum şu anda Max sıcaklık 55C görüyor %100 kullanımda birkaç ayar yaptım onun için.

Daha gerçekçi oyunlar çıkınca onların kaldırır mı kartım benim gayem o

DLSS modları ya da loseless scaling çalıştığı sürece oynarsın her oyunu buna GTA 6 da dahil.
O yüzden uykuların kaçmasın rahatça uyuyabilrisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı