Merhaba arkadaşlar RTX 2080 Ti AMD Ryzen 9 3900X PC toplamak istiyorum kasa olarak ASUS TUF Gaming kasa istiyorum. İncehesap ile PC toplama linki ile bana linki gönderir misiniz?
Bütün parçaları istiyorum Minecraft için kullanacağım.
Merhaba arkadaşlar RTX 2080 Ti AMD Ryzen 9 3900X PC toplamak istiyorum kasa olarak ASUS TUF Gaming kasa istiyorum. İncehesap ile PC toplama linki ile bana linki gönderir misiniz?
Ben kendi toplayacağım PC ye çok iyi demiyorum ama en azından senin gibi fazla büyük olmayan bir oyun içim toplamıyorum şükürler olsun bu kadar bütçem var bunu yapıyorum
Ben kendi toplayacağım PC'ye çok iyi demiyorum ama en azından senin gibi fazla büyük olmayan bir oyun içim toplamıyorum şükürler olsun bu kadar bütçem var bunu yapıyorum.
Ben Minecraftı fazla bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım ama 18.000 e toplanacak em iyilerinden biri 32 GB RAM 2 tb hdd 512 GB ssd rog strıx 2080 super