RTX 2080 Ti Vatan Bilgisayar Ön Sipariş

Mersin'de kasımın sonuna kadar soğumuyor hava. Hahahah.
Sen daha iyi durumda olduğunu zannediyorsun ama yazın kova kova terleyen ben değilim. Ayrıca İstanbul'da aşırı sıcak ve nemden sonra burası gül gibi geliyor. Zaten doğup büyüdüğüm yer, memleket(Bolu, Mengen) gibisi olmaz. Soğuğu seviyorum. Hahahahah. Hadi cevap ver, hadi...

Ekran kartından nerelere geldi konu Neyse saolun konuyu güncel tuttuğunuz için.

1000 serisinin 900 serisine attığı fark kadar fark yok. Bi'nevi 600 serisinden 700 serisine geçiş gibi olmuş. RT açınca 1080p'ye düşmesinin sebebi de budur sanırım. Bence fos çıkmış. RT ile uğraşmayıp, GPU'nun geri kalan kısımlarını da kas gücüne ayırsalarmış belki de 2-3 kat daha fazla performans verebilirmiş. Çünkü 2000 serisindeki GPU'nun toplam boyutu devasa. İçinde RT ve yapay zeka modülleri falan var. Keşke onların yerine saf GPU kullansalarmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

27 Eylül'de çıkıyordu herhalde. Biraz daha beklemek zorundasın.
Bu arada hayırlı olsun.

Aynen, 12NM'ye düşmesine rağmen neredeyse iki kat daha büyük die size var. Onun hepsini GPU'ya verip CU yapsalardı şu an 2070 1080 TI'dan 1.5-2 kat daha iyi olurdu. 600MM^2 alan nedir ya. 1000 serisinde en fazla olanı 320MM^2 diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…