RTX 2080 Ti Vatan Bilgisayar Ön Sipariş

@ZAG00R Ray tracing kapalı iken hemen hemen aynı performanstalar. (RTX-OFF: GTX 1080 Ti = RTX 2080)

Cahil PC Hocası TV falan mı izledin ne yaptın sen iki kat nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Dostlar 1080 Ti ile 2080 arasında fark yok denecek kadar az 1080 Ti var ise 2080 almaya değmez ama 2080 Ti'da baya bir fark var özellikle FPS konusunda. Şahsen FPS benim için önemli online oyun oynayan biri olarak.

1080 ti ile 2080 arasında az bir fark var ama yinede 2080 daha önde, her yönden daha yeni ve birçok 1080 ti dan daha ucuz. sizce 1080 ti almak hala mantıklı mı...
bence değil

GTX 1080Ti alabilecek bütçeye çıkan birisi kesinlikle RTX 2080 almalı artık. Arada pek bir fiyat farkı yok. Güncel olanı almak çok daha mantıklı.

Hocam geldi mi kart güncelleme yapabilir misin? Ben de aynı modeli 3-4 gün önce sipariş ettim aynı hazırlanıyor durumunda

Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapmanı tavsiye etmiyorum. Mağduriyet yaşadığım için söylüyorum, gerçekten berbat ötesi bir hizmeti var uzak dur o firmadan. 9 yaşındaki kardeşime ufak tefek oyunları oynasın, Office programlarıyla çalışsın diye ucuzundan bir Casper N240 2'si 1 arada laptop aldılar ürün kronik sorunlu çıktı buna rağmen iade almadılar zorla değişim yaptılar. Tüketici haklarına başvurduk mahkemeye gittik bilirkişi baktığında değişim yapılmasını söyledi. O bilirkişi yüzünden mağduruz, uzak durun Vatan Bilgisayar'dan! İnsanlara 2000 TL'lik ekran kartını 2500-3000 TL'ye satıp kazık atan bir mağazadan çok zorda kalmadıkça maalesef ürün alamam.

Valla benim de ilk ciddi tutarlı vatan bilgisayar alışverişim, sorun çıkmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…