zaser Decapat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 68 6 Ekim 2018 #71 vahobaba44 dedi: Kart sana zor ulaşır , ben alırken Eylül sonu Ekim başı gelir dediler. geçen aradım 15 gün dediler, 15 gün sonra aradığımda inş 15 gün sonra demezler... Genişletmek için tıkla... İki gün önce e-mail geldi kargoya verildiğine dair, pazartesi ulaşacakmış elime
vahobaba44 dedi: Kart sana zor ulaşır , ben alırken Eylül sonu Ekim başı gelir dediler. geçen aradım 15 gün dediler, 15 gün sonra aradığımda inş 15 gün sonra demezler... Genişletmek için tıkla... İki gün önce e-mail geldi kargoya verildiğine dair, pazartesi ulaşacakmış elime
vahobaba44 Hectopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D Artist 7 Ekim 2018 #72 zaser dedi: İki gün önce e-mail geldi kargoya verildiğine dair, pazartesi ulaşacakmış elime Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun trollenmediginiz için şanslısınız [emoji106]
zaser dedi: İki gün önce e-mail geldi kargoya verildiğine dair, pazartesi ulaşacakmış elime Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun trollenmediginiz için şanslısınız [emoji106]
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 13 Ekim 2018 #73 vahobaba44 dedi: Hayırlı olsun trollenmediginiz için şanslısınız [emoji106] Genişletmek için tıkla... Vallahi vatan bilgisayarda biri bizden RTX kart sipariş etse de trollesek diyordu.
vahobaba44 dedi: Hayırlı olsun trollenmediginiz için şanslısınız [emoji106] Genişletmek için tıkla... Vallahi vatan bilgisayarda biri bizden RTX kart sipariş etse de trollesek diyordu.