RTX 2080 Ti vs 2. El Araba

RTX 2080 Ti vs 2. El Araba

• RTX 2080 Ti

Oy: 45 55,6%
  • 2. El Araba

Oy: 36 44,4%

• Oy verenlerin toplamı
    81
Dünya üzerinde şu bizim Şahin-Doğan-Kartal kadar nefret ettiğim bir başka araba yok.

Nefret etmemdeki birinci neden bu arabanın yerli sanılması, halbuki bu araba Fiat Regata(83-90) varyasyonu. Bu arabayı Etiyopya'da ve Mısır'da üretiyor yani "yerli ve milli" değil.

İkincisi bu arabalar 4 tekerlekli tabut, sürücüyü ve yolcuyu koruyacak hiçbir güvenlik standartı yok. Yola çıkmasına izin bile verilmemesi lazım.

Üçüncüsü bu arabayı kullananların malesef çoğu kendini Tokyo'da RX7 ile drift yapıyor zannediyor. Kendi can güvenlikleri bir kenara başkalarının da hayatlarını riske sokuyorlar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
RTX 2080 Ti takriben on bin liranın üzerinde bir fiyat etiketiyle pazara giriş yapacak. Biz her acının tiryakisi olduk zaten. İntel yeni işlemcileri de yüksek fiyattan satışa çıkaracaktır. Tahminen 9700k üç bin lira üzerinde bir etiketle bize uzaktan el sallayacak.

Arkadaşlar sakın. Bu araçlarla zaten trafiğe çıkmam. Ehliyetim olmasına rağmen arabam olmadığı için sadace otomatik vitesli araçları kullanıyorum zaten. Drift falan bana göre değil zaten. Amacım RTX 2080 Ti'nin çok pahalı olduğunu göstermekti. O kadar pahalı ki 2. el araç alınabiliniyor aynı parayla. Alacak olsam motor alırdım araba yerine. A2 motor ehliyeti almayı düşünüyorum bu aralar. Gelip geçici heveslerimden biri de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…