xstrayder123
Megapat
Daha fazla
Daha uygun fiyata 2080 Super'li şöyle bir seçenek de mevcut.
AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz, RTX2080 8GB, 16GB Ram, 1TB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ya da şöyle daha iyi oldu.
...
Fiyatlar bir tık yüksek ama sistem bileşenleri makul ve güzel.
Depolama kısmında tavsiyem 1*Nvme yanına 1*SATA SSD almanızdır mekanik yerine. Belirteyim; günlük kullanım ve oyunlarda Nvme ile SATA SSD arasında fark yok denecek kadar az bunu biliniz.
RM750X beyaz ve hoş bir PSU. Tercih sizin. Daha uyguna FSP veya Seasonic gibi markaları da tercih edebilirsiniz ve 750W gerekli değil 650W fazla fazla yeterli.
Overclock CPU'a hiçbir zarar vermez (kolay kolay). Ekstra soğutucu olarak önerim NZXT Kraken X62/72 (hangisi uygunsa kasaya - performansları aynı denilebilir)
Reddit yalancısıyım buyrun;
.
.
.
TUF Gaming Plus yerine Aorus Elite veya Pro Carbon tercih edilebilir.
Son olarak 2080S
Be Quiet! Dark Rock 4 ve Dark Rock 4 Pro'ya da bakabilirsin. Hava soğutmasında Pro modeli hem çok sessiz hem de Noctua NH-15 kadar performanslı. Aynı zamanda çok şık ve kaslı.Yoksa daha yarı fiyatına uygun fikirler varsa (sıvı veya hava soğutma) alabilirim.
Zotac, en az Asus, MSI gibi markalar kadar kalitelidir şüpheniz olmasın. Önerdiğim modelde 3 fan + büyük bir soğutma bloğu mevcut.-Zotac'ı bilmiyorum hiç. Asus ve Msi 'a göre nasıldır?
RGB'li M.2'sinde ısınma sorunu mevcut. Bahsettiğim modelde böyle bir sorun yok. Zaten Aorus Elite modelinde M.2 SSD için pasif soğutucu mevcut.-Bir de XPG ssd'lerde ısınma sorunu duymuştum.
O ramler de gayet kalitelidir. Ben neredeyse aynı performansa daha uygun fiyatlı diye o Corsair ramleri önermiştim.Ram'ı ise listemdekini düşünüyorum. Hem RGB hem de cl açısından biraz iyi gibi duruyor (fikrinizi belirtirseniz sevinirim)
Performans açısından hiçbir farkları yok. Daha uygun fiyatlı olduğu için FSP tercih edilebilir. Ki FSP de kaliteli bir markadır.-Psu 'yu da işte acaba daha uyguna güzel olur mu diye? Ne kadar fark eder ki FSP HYDRO G 750W ve RM750x ?
Fiyatlar bir tık yüksek ama sistem bileşenleri makul ve güzel.
Depolama kısmında tavsiyem 1*Nvme yanına 1*SATA SSD almanızdır mekanik yerine. Belirteyim; günlük kullanım ve oyunlarda Nvme ile SATA SSD arasında fark yok denecek kadar az bunu biliniz.
RM750X beyaz ve hoş bir PSU. Tercih sizin. Daha uyguna FSP veya Seasonic gibi markaları da tercih edebilirsiniz ve 750W gerekli değil 650W fazla fazla yeterli.
Overclock CPU'a hiçbir zarar vermez (kolay kolay). Ekstra soğutucu olarak önerim NZXT Kraken X62/72 (hangisi uygunsa kasaya - performansları aynı denilebilir)
Reddit yalancısıyım buyrun;
Eki Görüntüle 478062
TUF Gaming Plus yerine Aorus Elite veya Pro Carbon tercih edilebilir.
Son olarak 2080S
Be Quiet! Dark Rock 4 ve Dark Rock 4 Pro'ya da bakabilirsin. Hava soğutmasında Pro modeli hem çok sessiz hem de Noctua NH-15 kadar performanslı. Aynı zamanda çok şık ve kaslı.
Zotac, en az Asus, MSI gibi markalar kadar kalitelidir şüpheniz olmasın. Önerdiğim modelde 3 fan + büyük bir soğutma bloğu mevcut.
RGB'li M.2'sinde ısınma sorunu mevcut. Bahsettiğim modelde böyle bir sorun yok. Zaten Aorus Elite modelinde M.2 SSD için pasif soğutucu mevcut.
O ramler de gayet kalitelidir. Ben neredeyse aynı performansa daha uygun fiyatlı diye o Corsair ramleri önermiştim.
Performans açısından hiçbir farkları yok. Daha uygun fiyatlı olduğu için FSP tercih edilebilir. Ki FSP de kaliteli bir markadır.
Ayrıca benim Teknobiyotik PC sihirbazıyla topladığım sitem daha uygun fiyatlı olmasına karşın 2080 Super mevcut. Bir de seçtiğim M.2 SSD Gen.4. Yani okuma hızı çok daha hızlı. He günlük işlerde çok farkı olmaz. Ama öyle bir bütçeyle sistem toplarken en güncelini almak daha mantıklı.
Yani anlayamadım demek istediğiniziTUF bence bu tabloda yanlış yerde.
Ben 2 tane NVMe kullanıyorum 1 TB İntel 660p (kesinlikle öneririm), 1 TB 970 PRO, sata işine girmiyorum artık tavsiye ederim. Tabi hep maliyet bunlar tercih size kalmış.
AMD sistemimde bende TUF kullanıyorum. Alırken bayağı araştırmıştım çok verimli bir kart üstüne gereksiz para vermenize gerek yok. Hatta bir şey üst modellerinden daha fazlaydı fakat hatırlayamıyorum hatırlayınca yazarım buraya.
Sistem güzel ama ekran kartı bende RTX 2080S derim.
Ben olsam o kadar parayı verdikten sonra 600₺ üste koyup sıfır üst seviye kartı alırdım.Yoksa 600 koyup SİNERJİ'den TRIPLE 2080 SUPER mi?
Teşekkürler. Vatan'da %18kdv + sepette %5 oem indirimi var. 5.6kya msi 2080super çektim hayırlısı olsun. 2100tl ye ryzen7 3700x 1500tlye prime pro x570Ben olsam o kadar parayı verdikten sonra 600₺ üste koyup sıfır üst seviye kartı alırdım.
SSD için 480GB'lık M.2 yanına da 1TB'lık Sata SSD yeterli olur diye düşünüyorum.
Şahsen bende 240GB'lık sata SSD var. İçerisinde sistem ve programlar yüklü. Yanında 1TB'lık 5200RPM'lik HDD var. Hız konusunda bir sıkıntı çekmedim. Ki oynadığım oyunlar, Overwatch, BF1, CoD MW, Apex.
Size sistemi önermemdeki sebep, sizin topladığınız sistemden daha ucuza daha performanslı bir sistem olmasıydı.