paknotek Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2020 #21 Kara borsada şu an kartlar,acil almanız gerekmiyorsa bekleyin bence stoklar yenilenince fiyatlar düşecektir diye düşünüyorum.
Kara borsada şu an kartlar,acil almanız gerekmiyorsa bekleyin bence stoklar yenilenince fiyatlar düşecektir diye düşünüyorum.
FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #22 Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize, sizi dinleyip RTX 3060Ti aldım.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #23 FurErg dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize, sizi dinleyip RTX 3060Ti aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam,güle güle kullanın.Bende gt 430 ile among us oynuyorum.
FurErg dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize, sizi dinleyip RTX 3060Ti aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam,güle güle kullanın.Bende gt 430 ile among us oynuyorum.
FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #24 Kagoer dedi: Hayırlı olsun hocam,güle güle kullanın.Bende gt 430 ile among us oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hocam işe girdiğimde ilk isteğim sistem toplamaktı, sistemi topladım ama şimdi de işten dolayı zaman kalmıyor oynamaya takılmaya. İşten eve geliyorum ve bayılıyorum.
Kagoer dedi: Hayırlı olsun hocam,güle güle kullanın.Bende gt 430 ile among us oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hocam işe girdiğimde ilk isteğim sistem toplamaktı, sistemi topladım ama şimdi de işten dolayı zaman kalmıyor oynamaya takılmaya. İşten eve geliyorum ve bayılıyorum.