RTX 2080S RDR2'de 80 dereceye ulaşıyor

Güzel fikir sağolun galiba hem bu profil muhabbetini hemde undervoltu aynı anda yapacağım elimden geldiğince düşsün istiyorum sıcaklıklar.
En mantıklısı. Ben 85 dereceyi gördüm ve undervolt yaptım. Aynı performansı 70 derecede alıyorum fan gürültüsü de yok.

Bu arada kasanızın hava akışı nasıl?

En mantıklısı. Ben 85 dereceyi gördüm ve undervolt yaptım. Aynı performansı 70 derecede alıyorum fan gürültüsü de yok.

Bu arada kasanızın hava akışı nasıl?
Aerocool Trinity Mini V2 kasa kullanıyorum önde 2 tane 14CM fan arkada 1 tane 12CM fan var ve kablolamaya baya özen gösterdim. Fan gürültüsü problem değil benim için ama kartı har vurup harman savurmak istemiyorum mâlum ekran kartı fiyatları ortada uzun yıllar götürsün istiyorum kart beni.

Yapabiliyorsan undervolt yap. Kasa hava alıyor mu?

Bu sıcaklıklar sorun değil ama yine de için rahat etsin istiyorsan undervolt çek. Başka yapacak bir şey yok. Merak ettiğin bir konu varsa sorabilirsin. Ben de zor sanmıştım ama oldukça kolay. Sadece biraz denemek gerekiyor.

Dereceler hiç normal değil
Normal diyebilenler ne yaşıyor ekran kartının sınır derecesi zaten 85 derece
Bir ekran kartının oyunda yük altında olması gereken sıcaklık maksimum 70 75 derecedir.
Konu hakkında sıfır bilgi sahibi olduğun çok belli.

Muhtemelen öyle yapacağım yardımlarınız için sağolun.

Undervolt ettikten sonra ekran kartı %100 kullanılmasına rağmen %45 fan hızında 65 dereceyi geçmedi RDR2'de. Sağolun dostlar artık gönül rahatlığıyla oynayabiliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…