Doğru diyorsunuz ben de bu yönünü beğendim fakat cl14 olup bu denli ucuz olması beni kuşkulandırdı açıkçası. Herhangi bir problem çıkartır mı uzun kullanımda onu soruyorum her zaman pc toplayamıyorum malum. beni 3 sene değil de 6 7 sene idare etmesini istiyorum bir parçanın. Mazur görün elimden geldiğince bu bütçeye yaraşır en iyi parçaları toplamaya çalışıyorum. İlginiz için teşekkürler.
TeamGroup has transformed their excellent T-Force Xtreem memory kit into a modern marvel of RGB LEDs. The new TeamGroup T-Force Xtreem ARGB boasts the same top-tier performance and brand new fully addressable RGB LED lighting. Is it the best of both worlds?
We review what I deem to be one of the nicest looking and fastest DDR4 memory kits ever. Meet the all-new XTREEM ARGB CL14 kit from Team Group. This T-Force 16GB (x2 8GB) memory is magic to your eyes,...
Hocam dediğiniz gibi ramleri incehesaptan satın almaya çalışıyorum fakat ödemeyi onaylamıyorlar. Maalesef satın alamıyorum bir bilginiz var mıdır. İncehesaptan alış veriş yaptınız mı daha önce, böyle problemler yaşadınız mı ?
G Skill 16gb (2x 8gb) Ddr4 3600mhz Cl16 Dual Kıt Rgb Pc Ram Trıdent Z F4-3600c16d-16gtznc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.