Ahmetklc1 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 362 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Geçen gün PUBG oynuyordum. FPS birden düştü, daha artmadı. Sistem: RTX 2080 Super. Ryzen 9 5900X. 32 GB Dual Channel RAM. 50 FPS civar alıyorum.
Merhabalar. Geçen gün PUBG oynuyordum. FPS birden düştü, daha artmadı. Sistem: RTX 2080 Super. Ryzen 9 5900X. 32 GB Dual Channel RAM. 50 FPS civar alıyorum.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Mayıs 2021 #2 Mobile versiyonu mu mu? Artı 0 Eksi
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 11 Mayıs 2021 #3 Kesin Mobile. FPS kilitleme özelliğini açmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Ahmetklc1 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 362 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #4 Niye hep emoji bırakıyorsunuz çözüm yok mu? Artı 0 Eksi
T Techno.Patates Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.317 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Mayıs 2021 #5 Ahmetklc1 dedi: Merhabalar. Geçen gün PUBG oynuyordum. FPS birden düştü, daha artmadı. Sistem: RTX 2080 Super. Ryzen 9 5900X. 32 GB Dual Channel RAM. 50 FPS civar alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun içi sıcaklık ve kullanım bilgileri de olsa yorum yapabilirdik belki. Artı 0 Eksi
Ahmetklc1 dedi: Merhabalar. Geçen gün PUBG oynuyordum. FPS birden düştü, daha artmadı. Sistem: RTX 2080 Super. Ryzen 9 5900X. 32 GB Dual Channel RAM. 50 FPS civar alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun içi sıcaklık ve kullanım bilgileri de olsa yorum yapabilirdik belki.
Dariahlazatova Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 11 Mayıs 2021 #6 Driverleriniz güncel mi? FPS limiti ya da VSYNC açık mı? Daha da önemlisi Driver ve Chipset güncellemelerinizi yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Driverleriniz güncel mi? FPS limiti ya da VSYNC açık mı? Daha da önemlisi Driver ve Chipset güncellemelerinizi yaptınız mı?
KS KS Ahmetklc1 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 362 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #7 DGDev dedi: Mobile versiyonu mu mu? Genişletmek için tıkla... PC Steam versiyonu. DGDev dedi: Mobile versiyonu mu mu? Genişletmek için tıkla... PC Steam versiyonu. Artı 0 Eksi
DGDev dedi: Mobile versiyonu mu mu? Genişletmek için tıkla... PC Steam versiyonu. DGDev dedi: Mobile versiyonu mu mu? Genişletmek için tıkla... PC Steam versiyonu.
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 11 Mayıs 2021 #8 Ahmetklc1 dedi: PC Steam versiyonu. PC Steam versiyonu. Genişletmek için tıkla... V-Sync açık mı ? Artı 0 Eksi
KS KS Ahmetklc1 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 362 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #9 DGDev dedi: Mobile versiyonu mu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır PC Steam versiyonu. baran_basaran dedi: Kesin Mobile. FPS kilitleme özelliğini açmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mobile değil. Dariahlazatova dedi: Driverleriniz güncel mi? FPS limiti ya da V-Sync açık mı? Daha da önemlisi driver ve chipset güncellemelerinizi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Tek problem PUBG'de CS:GO oynuyorum bir problem yok PUBG problem. Techno.Patates dedi: Oyun içi sıcaklık ve kullanım bilgileri de olsa yorum yapabilirdik belki. Genişletmek için tıkla... %68 civar sıcaklık alıyorum kullanım limitini bilmiyorum oyunu sildim. Son düzenleme: 11 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
DGDev dedi: Mobile versiyonu mu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır PC Steam versiyonu. baran_basaran dedi: Kesin Mobile. FPS kilitleme özelliğini açmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mobile değil. Dariahlazatova dedi: Driverleriniz güncel mi? FPS limiti ya da V-Sync açık mı? Daha da önemlisi driver ve chipset güncellemelerinizi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Tek problem PUBG'de CS:GO oynuyorum bir problem yok PUBG problem. Techno.Patates dedi: Oyun içi sıcaklık ve kullanım bilgileri de olsa yorum yapabilirdik belki. Genişletmek için tıkla... %68 civar sıcaklık alıyorum kullanım limitini bilmiyorum oyunu sildim.
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #10 Ahmetklc1 dedi: Hayır PC Steam versiyonu. Mobile değil. Tek problem PUBG'de CS:GO oynuyorum bir problem yok PUBG problem. %68 civar sıcaklık alıyorum kullanım limitini bilmiyorum oyunu sildim. Genişletmek için tıkla... Oyunu niye sildin ki ben GTX 1050 ile 55 - 80 FPS arasında geziyorum Pubg'de Artı 0 Eksi
Ahmetklc1 dedi: Hayır PC Steam versiyonu. Mobile değil. Tek problem PUBG'de CS:GO oynuyorum bir problem yok PUBG problem. %68 civar sıcaklık alıyorum kullanım limitini bilmiyorum oyunu sildim. Genişletmek için tıkla... Oyunu niye sildin ki ben GTX 1050 ile 55 - 80 FPS arasında geziyorum Pubg'de