Intel i9 9900KS işlemci.
MSI Z390 GAMING PRO Carbon anakart.
MSI RTX 2080S ekran kartı.
Corsair Vengeance Pro 8*4 32 GB RAM'li sistemim var, ancak çok sık bir şekilde durduk yere bazen de mavi ekran hatası vererek bazen de kasaya dokunduğumda PC kapanıyor, konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyor.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol et. Güncel değil ise güncelle. Güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım etmeye çalışırım.
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
www.technopat.net
Overclock yaptıysan geri çekmelisin.
Tekrar mavi ekran alırsan dump dosyanı paylaşırsın.
Çok teşekkür ederim, böyle bir sistemde mavi ekran almak çileden çıkarıyor beni. İstanbul'daysan gel tatlı ısmarlayayım sana, bir de XMP'i açsam sorun olur mu?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...