RTX 2080S'li sistem CS 2'de 70-80 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Adamlar anlatmış sana bal kaymak gibi anlamadığım olay ne? Başkalarının test sonuçlarının daha iyi olması mı? En iyisi sen Custom OS yükle ReviOS'un 22H2 olması lazım yükle bir de onunla bak.

Adamlar anlatmış sana bal kaymak gibi anlamadığım olay ne? Başkalarının test sonuçlarının daha iyi olması mı? En iyisi sen Custom OS yükle ReviOS'un 22H2 olması lazım yükle bir de onunla bak.
Hocam bal kaymak gibi anlatılmış diye bir şey yok, konu sahibini haklı buluyorum ben burada. Sebep muhtemelen darboğaz ve arkadaşlar kader diyip geçmişler hiç yardımcı olmasalar daha fazla yardımcı olurlarmış. Konuda verilen adam akıllı argüman yok. "Benim pc senden iyi 4 kat fazla fps alıyorum sen almıyorsun çünkü optimizasyonu kötü" bu mu argüman?

Evet söyledikleri doğru, gerçekten rezil bir optimizasyonu var aslında çok fazla anlatılmasının sebebi konu sahibinin GTX 750 Ti'dan bile kötü FPS aldığı için optimizasyon ile alakalı olmadığını söylüyor. Ya da en azından bu kadar kötü olmamasını söylüyor. Fakat bir de şu var atıyorum RTX 2080s %20'lik kullanımı GTX 750 Ti'nin %100 olsun. Olay tam olarak bu bir de üstüne üstlük CS2 işlemci isteyen bir oyun.

Belki PSU yetmiyor bunlarda olabilir.

Konu sahibini bende haklı görüyorum. Söylemler tamamen çağ dışı ne kadar optimzasyon sorunu olursa olsun. GTX 750 Ti ile benzer performans vermesi imkansiz ötesi bir şey. Ama 1014x768 de nedir yani tamam CS2 sıkıntılı olabilir de her ne sebep ile olursa sistem kesinlikle darboğaz yiyor. Çözünürlük minimum 1080p olmalı en azından o işlemci için, kesinlikle islemciden darboğaz yiyor. Evet oyunda şu da var 1080p Low ayarlar ile Ultra ayarlar arasında bazen neredeyse FPS farkı kalmıyor. Ama çözünürlük inanılmaz düşük. %90 sebebi bu. PSU'dan çok fazla sorun yaşadığını düşünmüyorum. Windows sürümü ile de FPS farkının bu denli alakası olması imkansız. Windows 10 veya 11 de FPS farkı bu kadar olamaz öneriler birbirinden saçma olmuş.

Muhtemelen darboğaz yiyorsun. Ryzen 7 3700X + RTX 2070 ile 200-300 FPS alıyordum.
Ekran kartımı değiştirdim 3090 aldım. FPS gram değişmedi. 1 hafta sonra işlemciyi R7 5800x3D ile değiştirdim bazen 900 FPS bile görüyorum.

Hepinizin ağzına yapışmış CS2 optimizasyonu kötü diye. Herkes tekerleme gibi aynı şeyi bütün konularda tekrarlayıp duruyor bir salın bu tekerlemeyi. Bilmiyorsanız da konuşmayın bu konuda yapılan rezil yorumlar nedir ya..
Aynen dediğin gibi ya çözünürlük yüzünden darboğaz yiyor ya da benim fikrimce temiz bir kurulum yapması lazım. PSU kısmında sorun olduğunu sanmıyorum.

Hocam 1920*1080 çok yüksek görüntü kalitesi ile de denedim farkı yok anlayamadım gitti sorunu işlemci kullanımım oyunda yüzde 50'lerde çok fazlada yükselmiyor işlemci kullanımı.

Hocam yüksek çözünürlükte de düşük FPS alıyorum işlemci kullanımında çok yükselmiyor 50-60 bir arkadaşımda 5600 var onunla da deneyeceğim eğer bulamazsam birkaç gune.

5600 le birkaç güne deneme yapacağım.

Görev yönetisinden bakar mısın işlemci kullanımın kaç.

Eve gidince bakarım ama oyun içinde MSI Afterburn'e ile denediğimde işlemci kullanımı 50-60 Max.

Yeni grafik ayarı geldi onu açıksa kapalı tut. Oyun içi ayarlarını görsel olarak paylaşsaydın keşke. İsmini hatırlayamadım şimdi ayarın.

Oyun içi ayarlarını paylaşmadım çünkü eskiden 1024-768 her şey Low'da oynuyordum ekran kartım 750 Ti olduğu için. Bu kartla hemen hemen her çözünürlük her kaliteyi denedim.

Hocam şunu diyorum yine anlatamıyorum arkadaşımla beraber. Bire bir aynı sitemi topladım diyorum tek fark ekran kartı darboğaz desinler anliyacagim ama optimizasyon diyorlar yani benim şansım aynı sistem farklı ekran kartı bir PC sahibi arkadaşım olması o olmasa tamam diyeceğim ama var yani oyunda ayni yine de anlatamıyorum.

Son düzenleme:
İşlemcinin 50 60 kullanması normal zaten ne kadar az o kadar iyi. %100 ünü kullanmasını bekleme.

Onu beklemiyorum zaten sadece darboğaz yapan işlemci bu kadar az kullanır mi? Onu soruyorum.
Dar boğaz olursa işemci % 100 olması gerekir. Ama her çekirdeğe ayrı ayrı bakmam daha sağlıklı olur. Sadece birine bakarsan genel ortalamayı gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…