RTX 2080Ti 2024'te alınır mı?

Bütçe
Toplam PC 25-30k TL
Hocam bu kulakliktan almayı dusunuyorum da benim anakart biostar b450mh, kulaklık jak girişli galiba kendi ses kartı yok anakartin ses kartı nasıldır bir sıkıntı olur mu?

Neden AMD istemiyorsunuz?
Herkesde AMD düşmanlığı var arkadaş. Sanki yeni nesiller eski nesiller ile aynı bilmem ne. Hala böyle düşünen varsa zaten bıraksın direkt.

Hocam bu kulakliktan almayı dusunuyorum da benim anakart biostar b450mh, kulaklık jak girişli galiba kendi ses kartı yok anakartin ses kartı nasıldır bir sıkıntı olur mu?
V2 X USB versiyonu olanı alın kulaklığın.

Çevrenizde duyduğunuz amd işlemci pişmanlıkları fx modelleridir, f/p olarak doğru modeli seçtiği sürece ryzen alıp pişman olana denk gelmeniz zor ama siz bilirsiniz.

İ5, i7, i9 sadece sayıdan ibaret 4790K da bir i7 hocam ama gel görki (çok uçuk bi örnek olacak ama aklıma bu geldi şuan uyumak üzereyim) i3 10100f çok daha güçlü ve "i3", 13600K tekli çekirdekte yani oyun tarafında 10900K'dan daha güçlü, konu başında 13700K alabilirim demiştiniz ondan daha ucuza 7800X3D alın derim ama illa da intel istiyorsanız bütçenize uygun 13. veya 14. nesil en yüksek(olurda bütçeniz artarsa gene de 14900K almayın 14700K ile çok farkı yok ve yanıyor) modeli alın.

Son düzenleme:
Döktürmüşsünüz ellerinize sağlık hocam. Ben daha fazla dayanamayıp yatacağım. 14700K gerçekten yanıyor bu arada, 360MM sıvı soğutma ile bile 91-92 dereceler...

Çok, çok, çooook saçma bir bakış açısı. Kim söyledi bunları hurdacı mı? i9 9900K ile i5 13400F karsılastığında i5 arkası dönük i9'u geçer gider. AMD desen R5 7500F i5 13400F'yi geçer. Ayrıca daha iyi teknoloji, daha iyi performans varken ekran kartını daha taş devri, daha elektrik sömüren, daha eski teknolojiler kullanan kartlar alıyorsunuz ki?

AMD işlemcide hiçbir problem yok. Genel anlamda işlemcide nasıl bir problem olabilir ki ısınması dışında? Evet AMD işlemciler biraz daha ısınıyor olabilir ama onu da sıvı soğutma veya hava soğutma alarak çözersin zaten. İşlemci sana wattman hatası mı verecek yani nasıl bir sıkıntı olabilir anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…