RTX 2090 neden yok?

Konuyu hortlatırıyorum ama RTX 2090 var.

Konuyu hortlatırıyorum ama RTX 2090 var.

Dosya Ekleri

• images (11).jpeg
    images (11).jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 115
  • images (12).jpeg
    images (12).jpeg
    48,5 KB · Görüntüleme: 105
  • images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 103
Bu Custom gibi görünüyor.

Birkaç yerde araştırdım board resmi falan da buldum ya NVIDIA özel serverler için üretip göndermiş pazara sunmamış ya da dediğiniz gibi costum.

Bakın bunlar gibi.

Dosya Ekleri

• images (14).jpeg
    images (14).jpeg
    20,5 KB · Görüntüleme: 90
  • images (13).jpeg
    images (13).jpeg
    49,9 KB · Görüntüleme: 93
Birkaç yerde araştırdım board resmi falan da buldum ya NVIDIA özel serverler için üretip göndermiş pazara sunmamış ya da dediğiniz gibi costum.

Bakın bunlar gibi.

Hocam kusura bakmayın da oturdum sadece gülüyorum. NVIDIA'nın bu karttan haberi var mı? Kendileri görse inkar eder. Resimde gördükleriniz iki ekran kartının birkaç manyak tarafından birleştirilmesi ile ortaya çıkan ekran kartları. RTX 2090 değiller. Manyak demeyelim, bir youtuberın 1 nisan şakası. :D Siz de cidden buna inandınız ve gerçek bilgi diye burada mı dayatıyorsunuz?

1717794951330.png

Merak edenlere atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kusura bakmayın da oturdum sadece gülüyorum. NVIDIA'nın bu karttan haberi var mı? Kendileri görse inkar eder. Resimde gördükleriniz iki ekran kartının birkaç manyak tarafından birleştirilmesi ile ortaya çıkan ekran kartları. RTX 2090 değiller. Manyak demeyelim, bir YouTuber'ın 1 Nisan şakası. :D siz de cidden buna inandınız ve gerçek bilgi diye burada mı dayatıyorsunuz?

Eki Görüntüle 2216312
Merak edenlere atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten mi ? kusura bakmayın hocam tam araştırma yapmamışım.

Eskiden Titan serileri vardı artık onların yerine 90 serileri başladı Titan'ın son kardı RTX20 varken çıkmıştı o yüzden 90 serisi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı