Arkadaşlar bütçe 4500 TL. Sadece ekran kartları farklı zaten. Onlardan iyi olanını ve nedenini söylerseniz mutlu olurum
(İkisinden birin alacağım fiyat farkı varsa önerdiğiniz sistemlere de bakabilirim)
Rx 590 Nitro + modelini aldım 3 aydır doğru düzgün kullanamadım servisten gelemedi bir türlü kartım. Ayrıca her sorunu kronik olabilir diye gönderiyorlar..
Peki o zaman RTX 2060 olana karar veriyorum ki zaten forumun çoğu RTX 2060 demiş bu. Ama şöyle bir olay var RX 5700 RTX 2060 SUPER'e bile fark atan bir kart neyse üzüldüm.
Peki o zaman RTX 2060 olana karar veriyorum ki zaten forumun çoğu RTX 2060 demiş bu. Ama şöyle bir olay var RX 5700 RTX 2060 SUPER'e bile fark atan bir kart neyse üzüldüm.
Bak hocam 8 bin TL bütçe ile sistem topladım. Şimdi ki aklım olsa asla ve asla RX serisi ekran kartı kullanmazdım. Yahu binbir heves sistem topladım hevesim kursağımda kaldı ne bobin ağlaması bitti ne optimizasyon sorunları ne ısınma sorunları.. Tamam F/P ürünü ama canı cehenneme arkadaş burnumdan geldi.