RTX 2600 vs RX5700 sistem

Bütçe
4500 TL
RX dediğin RX 5700 VE RX 5700 XT mi ?
8 bin TL bütçe ile RTX 2070 bile düşünülebilirdi. Neden RX 590 ?
Şöyle söyleyim Monitöre 2 bin TL verdim. Klavye ve mouse Bin TL gitti. Kulaklık 500 TL. M.2 SSD felan kullandım. Her parçaya eşit dağıttım sadece ekran kartı ve işlemciye yüklenmedim. Normal bi rx590 kullanıcısı a oyunundan 60 fps alıyorsa benim sistemimde 70 fps alır. Verimlilik ön planda her parçam aynı nesilin ürünü.

Sisteme biraz yazık olmuş. Hele klavye fareye bin TL deyince üzüldüm keşke biraz ekran kartına yönelseydiniz. Dediğim gibi en az RTX 2060 bir sistem toplanılabilirmiş.

Sisteme biraz yazık olmuş. Hele klavye fareye bin TL deyince üzüldüm keşke biraz ekran kartına yönelseydiniz. Dediğim gibi en az RTX 2060 bir sistem toplanılabilirmiş.
Tek pişmanlığım ekran kartım. Onun dışında keyif alarak kullanıyorum bilgisayarımı. En az 5 sene yenilemem gerekmeyecek hiçbir aksamı. O süre zarfında ekran kartını istediğim gibi güncellerim dedim.

Peki Ryzen 5 1600 RTX 2060'ı besler mi ? Beslerse de RTX 2060 1080p için mi ? 2K için mi ?
Ve şu tek çekirdek olayı nedir kabaca anlatır mısınız ?

Peki Ryzen 5 1600 RTX 2060'ı besler mi ? Beslerse de RTX 2060 1080p için mi ? 2K için mi ?
Ryzen 5 3600 sizin için en iyi seçenek olacaktır. Bana sorarsan 2k ve 4k teknolojisine henüz geçmiş değiliz ve sistemlerimiz buna hazır değil. Sen kendini 1080p Ultra ayarlarda +60 fps ile sorunsuz oyun keyfi için ayarla. Yeni nesil oyunlarda ultra ayarlada 1080p de +60 fps al keyfine bak. 20 bin TL değerinde 2080ti ekran kartının rdr2 ultra 4k ayarlarda düştüğü aciz durum ortada.

Ve şu tek çekirdek olayı nedir kabaca anlatır mısınız ?
ya bende böyle bi sistem alıcam ben ya 2060 superli yada rx5700lü alıcam ama o kadar çok kararsızımki çünkü 2060dan 30 40 fps fazla alıyor çoğu oyunda
ben 15 tatil gibi alıcağım için o zamana kadar büyük ihtimal driver sorunu fln kalmaz imkanın varsa bekle ama hala eğer olurda bende 2060superli alıcam.Bu ikisinden biri
Ben olsam RTX 2060 alırdım.

Ayrıca Sapphire almanızı önermem.
hangi modeli en az ısınıyor ?

Dosya Ekleri

• 20191213_000839.jpg
    198,9 KB · Görüntüleme: 34
Güzel kardeşim sana en büyük tavsiyem hazır sistem alma. Bak a firmasından bir arkadaşım hazır sistem aldı ucuz diye ekran kartını garantiye göndermek istedi fakat garantili olmadığı ortaya çıktı. Gerekirse yüksek fps'den ödün ver biraz daha sistemi düşür ama sürekli ulaşacağın muhattap bulabileceğin bir firmadan topla sistemini.

Dostum gerçekten RX 5700 iyi bir kart ama biliyorsun ki AMD'nin ekran kartları'nın yazılımsal hatası çok. Bende isterdim RX 5700 almak ama inşallah düzeltirler.
İncehesap'tan toplayacağım şu donanım arşivinin sistemi'nden bu
Arkadaş itopya'dan topluyor güvenilir bir site

Ben sistemimi Vatan Bilgisayardan topladım eğer 8 bin TL bütçe ile başka herhangi bir siteden toplasam rahatlıkla RTX2060'lı bir sistem toplardım şimdi anladım senin neden bu denli şaşırdığını

Ryzen 5 1600 iyi değil mi yani ? Bu arada Ryzen 5 1600 yeni olanlardan Çin revizyonu olanlardan yani 12 nm
Ben sistemimi Vatan Bilgisayardan topladım eğer 8 bin TL bütçe ile başka herhangi bir siteden toplasam rahatlıkla RTX2060'lı bir sistem toplardım şimdi anladım senin neden bu denli şaşırdığını
Tabii ki sinerji ve incehesap çok ucuz diğerlerine göre
RTX 2060 daha az ısınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…