RTX 30 serisi kartlar alınır mı?

Makaleler
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Biliyorsunuz ki RTX 40 serisinin yayınlanması, 30 serisinin 2 yıllık miladının doldurması sonucunda kapıya dayandı. Bu yılın 3. çeyreğinde yayınlanması bekleniyor bu kartların ve internette bu güncelleme ile ilgili hiçbir düzgün kaynak bulamıyorum. Sadece yeni serinin çok daha performanslı ve belki de daha düşük MSRP ile geleceği tahminlerinde bulunuluyor.

Sizce ağustos ayında ekran kartı alacak birisi RTX 3070 Ti almalı mı?

İyi sosyaller :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ŞOK marketlere 3060 8GB gelecek 6399TL ve 6 taksit imkanıyla. İhtiyacım yok ama alsam mı diye düşünmüyor değilim. Zotac Twin Edge OC

Ben de aynı senin gibi RTX 3070 Ti veya RTX 3080 bir sistem planı yapıyordum ama 4000 serisini bekleme kararı aldım. Güç tüketimi çok artacak diyorlar ama görmeden de aceleci davranıp pişman olmak istemiyorum.

Ben de aynı senin gibi RTX 3070 Ti veya RTX 3080 bir sistem planı yapıyordum ama 4000 serisini bekleme kararı aldım. Güç tüketimi çok artacak diyorlar ama görmeden de aceleci davranıp pişman olmak istemiyorum.
Acelen yoksa bekleyebilirsin. RTX 4000 iyi olmazsa RTX 3000 serisi alabilirsin. Ayrıca yeni seri çıkacağı için fiyatlar düşebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı