RTX 3000 Founders Edition ekran kartını dik takarsak ısınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Ali ve Recep abilerimin videosunu izledim ve kartın tasarımını ilk defa o videoda gördüm. Ve soğutma kısmında aklıma bir şey takıldı, Recep abinin de dediği gibi bir fan havayı egzoz fanından dışarı atacak şekilde tasarlanmış ama misal ben founders Edition bir kart alacak olursam ve dikey tutma aparatı ile kullanırsam oradaki hava anakartta fazla ısınma yapar mı? Bu soru aklıma takıldı ve uykun kategori olarak burayı bulabildim. İyi forumlar iyi akşamlar.

NVIDIA'da founders kartlar piyasada yaygın olarak satılmaz o daha çok AMD'de olur. Egzoz soğutmasız bir model dikey kullanım için daha uygun. Zaten ASUS vb. markaların geleneksel soğutmalı modelleri eşzamanlı çıkacak. Ayriyetten RTX 3080 almayı düşünüyor musun bilmiyorum da Founders model RTX 3070 egzoz fanlı olmayacak.

Yapacağını düşünüyorum şahsen, ekran kartı ısınan bir parçadır zaten, bence normal bir şekilde kullanınız. Dikey tutma aparatı ile markaların ürettiği özel soğutmalı modelleri tercih ediniz.

Öncelikle selamlar. Ali ve Recep abilerimin videosunu izledim ve kartın tasarımını ilk defa o videoda gördüm. Ve soğutma kısmında aklıma bir şey takıldı, Recep abinin de dediği gibi bir fan havayı egzoz fanından dışarı atacak şekilde tasarlanmış ama misal ben founders Edition bir kart alacak olursam ve dikey tutma aparatı ile kullanırsam oradaki hava anakartta fazla ısınma yapar mı? Bu soru aklıma takıldı ve uykun kategori olarak burayı bulabildim. İyi forumlar iyi akşamlar.

NVIDIA'da founders kartlar piyasada yaygın olarak satılmaz o daha çok AMD'de olur. Egzoz soğutmasız bir model dikey kullanım için daha uygun. Zaten ASUS vb. markaların geleneksel soğutmalı modelleri eşzamanlı çıkacak. Ayriyeten RTX 3080 almayı düşünüyor musun bilmiyorum da founders model RTX 3070 egzoz fanlı olmayacak.

Hali hazırda 2070'li bir kasam bulunmakta. Ben sadece aklıma takıldığı için sormuştum. Eğer ki bilgisayardan anlamayan bir arkadaş gelip 3080 founders Edition'u bir yerlerden bulup dikey bir şekilde kullanırsa ne olur? Diye sormak istemiştim cevap için teşekkürler. İyi forumlar.

Hali hazırda 2070'li bir kasam bulunmakta. Ben sadece aklıma takıldığı için sormuştum. Eğer ki bilgisayardan anlamayan bir arkadaş gelip 3080 founders Edition'u bir yerlerden bulup dikey bir şekilde kullanırsa ne olur? Diye sormak istemiştim cevap için teşekkürler. İyi forumlar.
Anladım anakarta hesap edilmemiş bir sıcak hava dalgası göndermiş olunur dikey kullanılırsa. Hem de anakartın yonga setinin bulunduğu konuma geliyor egzoz fanı.. Sıkıntı bir şey dikey kullanılmaması lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı