RTX 3000 serisi beklenir mi?

Maddi açıdan müsaitse durumunuz kesinlikle bekleyin. Eğer benim gibi Işın izlemeyle ilgilenmiyorsanız 2080 Super alınabilir.

2080 Super almak yerine beklersen 3000 serisi çıktığında fiyatı düşeceği için 2080 Ti alabilirsin. RAM'ini ve işlemci gibi diğer donanımlarınıda upgrade edebilirsin.

Titan RTX oyun için yaratılmış kart olduğunu sanmıyorum. AMD F/P olabilir ama o kadar da değil. 8000 9000 TL lik bir kardın RTX 2080TI gibi bir kartla yarışabileceğini sanmıyorum.

Titan RTX oyun için yaratılmış kart olduğunu sanmıyorum. AMD F/P olabilir ama o kadar da değil. 8000 9000 TL'lik bir kardın RTX 2080 Ti gibi bir kartla yarışabileceğini sanmıyorum.

İnanmıyorsunuz galiba RX 5950 XT ne için üretildi RTX 2070S ile yarışmak için mi?

Ampere 3060, 2080 Ti'dan daha pahalıya geleceği söyleniyor. Ve yeni model çıkartıldığı zaman modellerin fiyatı normal fiyatlandırmadan yüksek tutuluyor. Fanları sağ olsun NVIDIA'nın kar imajını yüksek tutuyorlar. Bunun vergisiyle 1660 Ti alacağıma iddiaya girerim.

Titan RTX oyun için yaratılmış kart olduğunu sanmıyorum. AMD F/P olabilir ama o kadar da değil. 8000 9000 TL'lik bir kardın RTX 2080 Ti gibi bir kartla yarışabileceğini sanmıyorum.

İddiaları öyle. Yeni kartılarının (RDNA 2 kartları) RTX 2080 Ti'dan daha güçlü olacakmış.

Ben de RTX 2060 içeren bir sistem bakıyorum. Umarım erkenden çıkar da biz de RTX 2060 alırız.
Ne yapalım bütçe buna yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…